Ultima oră
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

VIDEO | Fiorentina trece la loviturile de departajare de Bologna şi merge în semifinalele Cupei Italiei

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 10 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21456123/1/fio-bol.jpg

Fiorentina a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 5-4, după lovituri de departajare, formaţia Bologna în primul sfert de finală al Cupei Italiei.

Echipa învinsă, Bologna a trimis de trei ori în bară în timpul regulamentar de joc, care s-a terminat la egalitate, 0-0.

Prima ocazie a meciului a aparţinut Fiorentinei, prin Kayode, iar Bologna a replicat prin transversala lui Zirkzee, din minutul 34. Oaspeţii au mai avut o bară, prin Orsolini, în minutul 50, apoi tot Bologna a trecut pe lângă deschiderea scorului la ocazia lui Saelemaekers, din minutul 66. În minutul 90+5 portarul Bolognei, Skorupski, a salvat la Quarta şi s-a intrat în cele două reprize de prelungiri. Zirkzee a mai trimis odată în bară, în minutul 94 însă meciul a fost decis la lovituri de departajare.

Jucătorii Fiorentinei au marcat toate cele cinci încercări, în timp ce Bologna a ratat prin Posch şi Fiorentina merge mai departe, în semifinale, cu scorul de 5-4.

Celelalte trei meciuri din sferturile Cupei Italiei se disputa miercuri, după următorul program: Lazio – AS Roma, AC Milan – Atalanta, Juventus Torino – Frosinone.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri