Ultima oră
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”
VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune” VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

VIDEO | FCU Craiova - FC Voluntari 3-1. Se ri(DICĂ) echipa lui Mititelu

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21278136/2/u-craiova-1948-fc-voluntari-superliga-superbet-11-08-2023.jpg

FCU Craiova a învins pe teren propriu, scor 3-1, formaţia FC Voluntari, în meciul de debut al etapei a cincea din Superligă.

Echipa lui Nicolae Dică a avut un start lansat. Aurelian Chiţu a deschis scorul în minutul 4, cu un şut din marginea careului, la o pasă venită de la Sidibe. În minutul 14 rolurile s-au schimbat şi Sidibe a înscris din pasa lui Chiţu. Scorul reprizei a fost stabilit de Van Durmen, din pasa lui Bauza, în minutul 21. Oltenii au mai avut două ocazii importante de gol,  prin Sidibe şi Bauza, dar la pauză s-a intrat cu 3-0 pentru gazde.

Partea secundă a debutat cu ocazia din minutul 51 a Craiovei, când şutul deviat al debutantului Lacroix a căzut pe bara transversală, iar oaspeţii au replicat prin lovitura de cap trimisă pe lângă poartă de Nemec, în minutul 72. FC Voluntari a redus din diferenţă, Sigurjonsson marcând cu capul din centrarea lui Ricardinho, în minutul 79. William Baeten, jucătorul gazdelor, a fost schimbat în minutul 81, după ce a suferit o comoţie. Baeten a rămas câteva minute pe marginea terenului, asistat de personalul medical, apoi a fost dus la ambulanţă după ce, în prealabil, i s-a pus un guler cervical. FCU Craiova s-a impus cu 3-1 şi a reuşit a doua victorie stagională.

În clasament, FC Voluntari se află încă pe locul secund, cu 9 puncte, în timp ce FCU Craiova, cu şase puncte, a urcat pe poziţia a opta.

VIDEO | FCU Craiova - FC Voluntari 3-1 (Chiţu 4, Sidibe 14, Van Durmen 21 / Sigurjonsson 77), pe Prima Sport 2! Echipele de start:

  • FCU Craiova: R. Popa - Compagnucci, Lacroix, Henriques, Padula - Asamoah, Dr. Albu - Sidibe, Bauza, Van Durmen - A. Chiţu
  • FC Voluntari: Vâlceanu - Ricardinho, Matricardi, Armaş - R. Boboc, V. Raţa, Crepulja, D. Andrei, Aliji - Răduţ, Nemec

Minutul 90+7: Fluier final! FCU Craiova câştigă cu 3-1.

Minutul 77: GOL Voluntari! Sigurjonsson îşi arată detenta şi reia cu capul o centrare venită de la Ricardinho.

Minutul 51: Lacroix trage din prima, iar Asamoah deviază pe transversală.

Minutul 45+2: Pauză! FCU Craiova conduce cu 3-0.

Minutul 28: Sidibe scoate la Bauza, care trage peste poartă.

Minutul 21: GOL FCU Craiova! Din rău în mai rău pentru Voluntari. Bauza trece elgant printre adversari şi scoate la Van Durmen, care duce scorul la 3-0.

Minutul 14: GOL FCU Craiova! Ricardinho comite o gravă eroare şi pasează la adversari. Chiţu pătrunde în careu şi scoate la Sidibe, care îndeplineşte o simplă formalitate.

Minutul 4: GOL FCU Craiova! Chiţu profită de un spaţiu în defensiva adversă şi deschide scorul cu o execuţie din marginea careului.

Minutul 1: A început partida!

----------------------------------

Voluntari este revelaţia începutului de sezon. Formaţia pregătită de Ilie Poenaru se află pe poziţia secundă cu 9 puncte. Singura înfrângere, din această stagiune, pentru formaţia ilfoveană, a fost împotriva campioanei Farul Constanţa.

De cealaltă parte, FCU Craiova are un start de sezon mult sub aşteptări. Echipa patronată de Adrian Mititelu a obţinut abia etapa trecută primele puncte şi se află pe poziţia a 13-a în clasament.

În sezonul precedent, cele două formaţii s-au întâlnit de 5 ori. În sezonul regular, cele două şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând cu acelaşi scor, 1-0, partida de acasă.

În play-out meciurile au fost mai spectaculoase. FCU Craiova a câştigat acasă cu scorul de 2-1, în vreme ce la Voluntari scorul a fost 3-3.

Acelaşi rezultat de 3-3 s-a înregistrat şi în semifinala play-off-ului pentru Conference League. Atunci, ilfovenii au reuşit o remontada de zile mari, asta după ce tabela arăta 3-0 în minutul 78!

Revenirea a fost totuşi inutilă, oltenii reuşind să se impună la loviturile de departajare cu scorul de 5-4.

Meciurile din etapa a cincea a Superligii:

Vineri

  • FCU Craiova - FC Voluntari, de la ora 20:30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro

Sâmbătă

  • Oţelul Galaţi - U Cluj, de la ora 18:30, în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro
  • Poli Iaşi - Universitatea Craiova, de la ora 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Duminică

  • Rapid Bucureşti - Petrolul Ploieşti, de la ora 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro

Luni

  • Dinamo Bucureşti - FC Botoşani, de la ora 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele