Ultima oră
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez

VIDEO | FCSB a efectuat vizita medicală. Multe nume noi în lotul vicecampioanei

FCSB Publicat pe 19 iun 2023
mail-share icon Email

FCSB s-a reunit luni dimineaţă. A fost prezentă la vizita medicală în vederea pregătirii noului sezon de SuperLiga României, care se va vedea în continuare pe programele Prima Sport şi pe aplicaţia www.primaplay.ro. Au venit şi jucători care nu s-au regăsit în lot stagiunea trecută, printre care Alexandru Băluţă, transferat recent, şi Valentin Gheorghe, revenit după împrumutul în Turcia.

În afara lor, la vizita medicală şi-au făcut apariţia şi câţiva jucători ”under”, de la echipele de juniori ale FCSB-ului, mai ales că în acest moment stafful tehnic nu poate miza pe un număr important de fotbalişti, mulţi plecaţi la acţiunile echipelor naţionale.

  • Lotul FCSB-ului prezent la vizita medicală: Alex Maxim, A. Vlad, V. Creţu, Ov. Popescu, J. Dawa, D. Haruţ, L. Ciobanu, M. Manolache, R. Pădurariu, A. Şut, G. Gogescu, A. Băluţă, D. Popa, E. Radaslavescu, M. Toma, A. Cordea, R. Vlăsceanu, V. Gheorghe, M. Tănasă, A. Compagno, L. Ilie.

Ionuţ Panţîru, fundaşul accidentat o bună perioadă de timp, a făcut de câteva zile vizita medicală.

Jucătorul FCSB-ului, ofertat de o formaţie importantă din Superliga. ”Este posibil să plece acolo”

Alexandru Musi are şanse mici să rămână pentru sezonul viitor la FCSB, iar Mihai Stoica a dezvăluit că ar putea fi împrumutat la o formaţie din Superliga.

Managerul vicecampioanei a vorbit despre situaţia mijlocaşului de 18 ani şi nu crede că acesta va rămâne în lotul ”roş-albaştrilor” pentru sezonul viitor. În schimb ar putea fi împrumutat la Petrolul Ploieşti, formaţie care deja l-a ofertat pe Musi, după cum dezvăluie MM Stoica.

”Musi are o ofertă foarte bună de la Petrolul şi este posibil să plece acolo. E încă mic, nu a împlinit 19 ani. A jucat la Iaşi în play-off 13 meciuri, cu 5 goluri marcate. Eu zic că este destul de bine pentru un jucător de 18 ani.

Musi joacă pe aceeaşi poziţie cu cei despre care vorbeam mai devreme (n.r. - Coman, Octavian Popescu, Miculescu), aşa că i-ar fi foarte greu să joace la noi. Poate fi prima variantă pentru înlocuirea lui Octavian Popescu, dar parcă ar fi mai bine să joace constant”, a afirmat Mihai Stoica la Orange Sport.

La începutul anului FCSB l-a împrumutat pe Musi la Poli Iaşi, echipă cu care mijlocaşul a reuşit să promoveze în Superliga şi unde a marcat 5 goluri în 13 meciuri.

  • 200.000 de euro este cota lui Alexandru Musi, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele