Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

VIDEO | FC Botoşani - Poli Iaşi 2-1. Schimbările inspirate au decis derby-ul moldav!

Superliga Publicat pe 2 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21477169/2/bot-pol.jpg

FC Botoşani a învins pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Poli Iaşi, părăsind ultimul loc al clasamentului în Superligă. Oaspeţii au cndus cu 1-0.

La Botoşani, Saghiri a trimis pe lângă bară în minutul 9, iar gazdele au replicat prin marea ocazie ratată de Fulop, în minutul 25. Ieşenii au deschis însă scorul, în minutul 28, când Saghiri a înscris cu un şut puternic din marginea careului. Oaspeţii au avut şansa să intre la cabine cu un avantaj de două goluri, dar portarul Ducan a scos de sub bara transversală, în minutul 45+3, un balon trimis cu capul de Bouhenna.

În startul reprizei secunde, Enzo Lopez a marcat în minutul 52, iar golul a fost anulat iniţial de arbitrul Sorin Vădana, însă a intervenit VAR-ul şi după patru minute, golul lui Lopez a fost validat.

Golul victoriei pentru gazde a fost marcat de Mouaddib, în minutul 90+1. Francezul intrase pe teren de doar trei minute şi a adus a treia victorie în ultimele patru etape pentru FC Botoşani, care a părăsit ultima poziţie a clasamentului, trecând pe locul 15, peste Dinamo, cu 18 puncte.

Poli Iaşi are 26 de puncte şi se află pe locul 13.

VIDEO | FC Botoşani - Poli Iaşi 2-1 (Lopez 52, Mouaddib 90+2 / Saghiri 28), în direct pe Prima Sport 2 şi PrimaPlay.ro. Echipele de start:

  • FC Botoşani: Ducan – R. Benzar, Dican, Miron, Ţigănaşu - I. FIlip, Dican, David - Adams, Fulop, Florescu
  • Poli Iaşi: Ailenei - Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas - Saghiri, Bordeianu, Jatoba - L. Mihai, Bettaieb, A. Gheorghiţă

Minutul 90+10: Final de meci! FC Botoşani câştigă cu 2-1.

Minutul 90+2: GOL FC Botoşani! Mouaddib reia din prima din 7 metri, o minge ţinută în marginea careului şi centrată.

Minutul 86: Gheorghiţă încearcă un şut la colţul scurt, dar nu prinde cadrul porţii.

Minutul 52: GOL Botoşani! Lopez reia din câţiva metri şi marchează la debutul în Superliga. Faza a fost analizată la VAR, pentru offside.

Minutul 45+6: Pauză! Poli Iaşi conduce cu 1-0.

Minutul 45+3: Bouhenna reia cu capul după o lovitură liberă. Ducan scoate de sub transversală.

Minutul 28: GOL Poli Iaşi! Saghiri pătrunde şi profită că nu e atacat. Germanul a reluat în forţă din marginea careului.

Minutul 25: Şansă mare irosită de gazde, după o fază la care mingea s-a scurs în careu.

Minutul 9: Saghiri trece elegant de un adversar şi trage cu efect puţin pe lângă poartă din marginea careului.

Minutul 1: A început partida!

------------------------------------------

FC Botoşani vine după înfrângerea din runda trecută, scor 2-0, în faţa lui Heramnnstadt şi este în continuare ”lanterna roşie” a Superligii, cu doar 15 puncte adunate în 23 de etape. Botoşănenii au două victorii şi trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri de campionat.

De cealaltă parte, Poli Iaşi se află pe locul 13, la 12 ”lungimi” de rivala din acestă rundă şi vine după victoria cu 1-0 în faţa lui ”U” Cluj. Echipa antrenată de Leo Grozavu a început anul cu o înfrângere dureroasă, scor 6-0, cu Sepsi.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele