Ultima oră
VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

VIDEO EXCLUSIV | Nicuşor Bancu, criticat de fostul fotbalist al FCSB-ului: "Se ascunde în spatele unor greşeli de arbitraj"

Superliga Publicat pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21488195/1/george-galamaz.png

Universitatea Craiova a remizat cu "U" Cluj, scor 2-2, după ce oltenii au avut la pauză un avantaj de două goluri.

Craiovenii au marcat prin Houri ’10 şi Căpăţînă ’45, ambele goluri din penalty. Universitatea Cluj a marcat prin Gheorghe’46 şi Nistor ’64, ultimul gol din penalty.

Aflat în studioul Fotbal Show, George Galamaz a vorbit despre prestaţia lui Nicuşor Bancu, cel care a cauzat penalty-ul în urma căruia ardelenii au egalat, şi este de părere că fundaşul naţionalei ar trebui să se concentreze mai mult pe jocul lui şi mai puţin pe arbitraj.

"Acceptăm că poate să joace prost. Toţi am jucat prost la un moment dat. Dar este foarte important şi ce gândeşti după meci. Eu zic că era mult mai bine şi mai inteligent ca el să îşi analizeze jocul şi să vadă greşelile pe care le-a făcut şi să nu mai fie atât de ironic la adresa arbitrajului.

Se ascunde în spatele unor greşeli de arbitraj şi el nu îşi mai vede greşelile pe care le face. Si ce a făcut el, fac şi alţi jucători la noi în campionat din păcate." , a declarat George Galam, în exclusivitate pentru Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele