Ultima oră
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi VIDEO | Champions League se vede în direct pe canalele Prima Sport! Lille - Real Madrid, Liverpool - Bologna şi Aston Villa - Bayern. Madrilenii conduşi de francezi
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

VIDEO | Dan Nistor, declaraţie de senzaţie: "Ne-am bătut în vestiar"

Superliga Publicat pe 9 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21488178/1/416429863-376186911820238-4813086109792009109-n.png

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii, în care oaspeţii au fost conduşi cu 2-0.

 Craiovenii au marcat prin Houri ’10 şi Căpăţînă ’45, ambele goluri din penalty. Universitatea Cluj a marcat prin Gheorghe’46 şi Nistor ’64, ultimul gol din penalty.

La flash-interviu, Dan Nistor a oferit declaraţia serii. După ce a spus că echipa sa nu a existat în prima repriză, acesta a transmis că s-a luat la bătaie cu Alexandru Chipciu în vestiar, la pauza meciului.

S-a trăit foarte greu. N-am fost la meci în prima repriză, am venit abia în a doua repriză, s-a văzut acest lucru. Ne bucurăm că am scos acest egal, e un nou început pentru noi. În ultimele 3 săptămâni, ne-am antrenat doar pe sintetic, a fost foarte greu. La pauză, a fost o mică ceartă în vestiar între mine şi Chipciu.

Ne iubim foarte mult şi am vrut să ne batem. Asta a fost, ne-am bătut în vestiar, apoi am intrat pe teren şi am obţinut un rezultat bun. Obiectivul conducerii este clasarea pe locurile 7-9, dar ne gândim şi la play-off. Au fost ani frumoşi aici, n-am putut să fac atât de multe pentru acest club. Sper ca jucătorii de acum să facă mai multe şi să câştige campionatul.

Au venit 4 prieteni de la Rucăr să mă vadă şi am zis să le fac acest semn (n.r.- cu degetul la gură). Aştept să mai marcheze şi alţi jucători. Ştiu că pretenţiile sunt mari. Dacă murim eu cu Alex, ce se întâmplă? Moare U Cluj? Antrenorul a avut dreptate (n.r.- că echipa nu stă într-un jucător). Au venit târziu mai mulţi jucători şi nu sunt pregătiţi”, a spus Nistor.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele