Ultima oră
Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă” Marcelo Bielsa, indiferent după ce a fost criticat de Luis Suarez. „Cuvintele lui nu au avut nicio influenţă”
Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!” Neluţu Varga nu s-a ferit să o zică! Ce se întâmplă cu Dan Petrescu la CFR. „I-am luat la şuturi!”
Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?” Decizia lui Mircea Lucescu a stârnit controverse. „Nu l-am văzut, nu îl ştiu. Nu-l chemăm pe Bîrligea şi-l chemăm pe el?”
Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull Ce sumă va câştiga Jurgen Klopp la Red Bull
NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu NEWS ALERT | Ce doi, OUT pentru meciul cu Cipru! Lotul ales de Mircea Lucescu
Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta” Mircea Lucescu, mesaj clar după criticile aduse pentru neconvocarea lui Bîrligea. „Nu se poate face asta”

VIDEO | Atletico Madrid, victorie în zi de sărbătoare. Trupa lui Diego Simeone rămâne în cursa pentru locul al doilea

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 26 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21107279/1/profimedia-0772100513.jpg

În ziua în care a împlinit 120 de ani, Atletico Madrid a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Real Mallorca, într-un meci din etapa a 31-a a campionatului Spaniei, în care a revenit de la 0-1.

Oaspeţii au deschis scorul prin Nastasic, în minutul 20.

Pentru Atletico au înscris De Paul ‘45+2, Morata ’47 şi Carrasco ’77.

Tot în LaLiga, Getafe a pierdut cu 1-2 confruntarea de acasă cu Almeria (goluri Mayoral ’71 / Suarez ‘7, ’58).

Partidele Celta Vigo – Elche şi Rayo Vallecano – FC Barcelona au loc tot miercuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele