Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

VIDEO | Adi Mihalcea, discurs neaşteptat după începutul perfect de sezon în Superliga. „Nu putem să fim bucuroşi”

Unirea Slobozia Publicat pe 12 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40346/21666119/2/afc-unirea-04-slobozia-css-1599-selimbar-liga-2-casa-pariurilor-play-off-11-05-2024.jpg

Farul Constanţa, campioana României în sezonul 2022/2023, a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de nou-promovata Unirea Slobozia, în primul meci al ediţiei 2024/2025 a Superligii.

Adi Mihalcea a transmis un mesaj clar după victoria în faţa constănţenilor. Antrenorul a transmis că echipa lui mai are mult de muncă şi nu se poate bucura după acestă victorie obţinută în prima etapă, cu un adversar superior, cel puţine pe hârtie.

„Avem un început de sezon foarte greu. Sunt trei puncte importante. Nu putem să fim bucuroşi, trebuie să ne pregătim pentru meciurile următoare. Noi am venit din Liga 2. Am felicitat băieţii. Am jucat contra unei echipe care rămâne favorită la play-off. Discursul a fost clar că trebuie să avem o atitudine corespunzătoare. Dacă ne considerăm dinainte învinşi, am fi avut o problemă.

Noi ştim unde suntem. Suntem outsiderii acestei ligi. Trebuie să reglăm anumite probleme. Suntem o echipă mică care îşi doreşte să câştige. Am făcut un nucleu cu jucători pe care mi i-am dorit. Şi cu FCSB va fi un meci frumos. În momentul de faţă, nu ştiu dacă contează dacă câştigi sau pierzi. Noi trebuie să ne atingem obiectivul la final.”, a declarat Adrian Mihalcea, la flash-interviul de după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Unirea Slobozia

Ultimele articole Toate articolele