Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Verdictul lui Cristi Balaj în cazul fazei controversate din meciul de Superliga, FCSB - Farul

Superliga Publicat pe 6 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21484344/1/desktop-screenshot-2024-02-06-15-07-09-69.png

Cristi Balaj a analizat faza, din partida FCSB - Farul, la care golul lui Louis Munteanu a fost anulat pe motiv de offside, în urma unei decizii VAR.

După ce CCA a confirmat greşeala la golul marcat de ”marinari” în minutul 58, Cristi Balaj a acuzat acelaşi lucru: liniile au fost trasate greşit! Fostul mare arbitru a lăudat faptul că asistentul a lăsat faza să curgă.

”Îmi este greu să spun dacă a fost sau nu offside. Un lucru este cert: liniile nu au fost trase corect. Şi dacă este ceva de remarcat la această fază la limită este faptul că arbitrul asistent (n.r. Daniel) Mitruţi a lăsat jocul să continue conform cerinţelor internaţionale când există asemenea faze de atac la limită.

Arbitrul asistent a lăsat perfect, a stabilit că e gol valabil. Fiind o fază la limită automat ea trebuie verificată în cabina VAR. Din păcate nu putem să spunem dacă a fost sau offside, dar un lucru este cert: liniile au fost trasate greşit.

Dacă o să vedeţi unde este linia trasă la nivelul atacantului şi urmăriţi unde a avut atacantul piciorul din spate, nu putea să ajungă cu capul sau umărul până la acea linie trasată în interiorul suprafeţei de poartă decât dacă era întins pe jos.

E cel puţin un metru şi jumătate distanţă între piciorul din spate şi unde au tras cei din cabina VAR linia. Ori el nu are cum să ajungă până acolo decât dacă se întind pe iarbă.”, a declarat Cristi Balaj, pentru iAMsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele