Ultima oră
Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naţionala U18 a Suediei Fiul lui Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naţionala U18 a Suediei
Gabriela Ruse s-a calificat în turul doi la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong Gabriela Ruse s-a calificat în turul doi la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong
Marian Barbu şi Horaţiu Feşnic, delegaţi la meciuri din Europa League Marian Barbu şi Horaţiu Feşnic, delegaţi la meciuri din Europa League
Adrian Mititelu a făcut anunţul! Cine o va pregăti pe FCU Craiova Adrian Mititelu a făcut anunţul! Cine o va pregăti pe FCU Craiova
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep

Vasile Miriuţă nu îi acordă nicio şansă uneia dintre forţele din Superligă cu lot numeros la titlu: ”Nu o poate bate pe FCSB!” | EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 29 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21509266/2/captura-ecran-699.png

Echipa Rapid Bucureşti a învins miercuri seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia UTA Arad, în etapa a 28-a din Superligă.

Rapid a început furtunos meciul de pe Giuleşti. Albion Rrahmani a deschis scorul în primul minut, după o greşeală a lui Benga, iar în minutul 13 puştiul Robert Bădescu a dublat avantajul gazdelor, marcând la debutul său în Superligă. 

În minutul 27 meciul a fost oprit timp de şapte minute, din cauza unor probleme medicale acuzate de un suporter rapidist. Au intervenit repede medicii de pe ambulanţa prezentă la stadion şi spectatorul şi-a revenit. 

Arădenii au echilibrat jocul şi au trecut pe lângă gol în minutul 38, prin Fabry, dar au şi înscris, în minutul 44, prin Claudiu Micovschi, jucătorul împrumutat chiar de la Rapid.

În repriza secundă Luckassen şi Stolnik au ratat pentru oaspeţi, în minutele 51 şi 52, însă gazdele au făcut 3-1 în minutul 82, când Funsho a pasat perfect, după o pasă eronată a lui Omondi, şi Albion Rrahmani a înscris cu siguranţă, ajungând la al zecelea gol stagional.

Chiar dacă Rapid a făcut transferuri în această iarnă şi a reuşit să se acopere pe toate posturile, giuleştenii sunt în continuare la mare distanţă de FCSB.

Vasile Miriuţă a vorbit despre echipa din Giuleşti. Fostul antrenor din Liga 1 consideră că echipa lui Bergodi nu are şanse în faţa CFR-ului şi a FCSB-ului. 

”Nu o poate bate pe FCSB!”

”Fundaşii nu ştiu să se apere, acolo are probleme Rapid. Dacă vrei să câştigi campionatul, trebuie să ai linie de mijloc top, iar Rapid nu are! Are jucători de locul 2-3-4, nu jucători cu care poţi să câştigi campionatul.

În faţă are calitate extraordinară, şase jucători care joacă la fel de bine, aduc calitate, dar nu are linie de mijloc de top. Nu ai cum să iei campionatul doar cu jucători buni în faţă. A câştigat cu UTA, dar cu FCSB şi CFR nu poate câştiga, nu are cum!”, a spus Vasile Miriuţă la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele