Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Vasile Miriuţă nu a avut niciun dubiu după ce a văzut faza de penalty de la FCSB - Farul: ”Dawa îl loveşte, iar Popescu nu atinge mingea!” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 5 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21483664/1/captura-ecran-699.png

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania echipei Farul Constanţa, în etapa a XXIV-a a Superligii. 

Farul a avut un gol anulat în urma consultării VAR, dar a reuşit egalarea în minutul 90+4, din penalty, acordat tot după consultarea VAR. Meciul s-a disputat în ziua în care Gheorghe Hagi a împlinit 59 de ani.

Pentru FCSB a marcat Alhassan (55). În minutul 58, Louis Munteanu a marcat pentru Farul, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid după o lungă consultare a VAR.

Farul a egalat în minutul 90+4, prin Larie, care a transformat o lovitură de la 11 metri acordată în urma consultării VAR.

Meciul a fost arbitrat de Horaţiu Feşnic, ajutat de Sebastian Gheorghe şi Daniel Mitruţi, iar rezervă a fost Iulian Dima. În Camera VAR s-au aflat Andrei Chivulete şi Adrian Vornicu. Observatori au fost desemnaţi Sorin Boca şi Ion Căţoi.

După meci, în direct la Prima Sport, a fost dezbătută faza controversată în urma căreia Farul Constanţa a primit lovitura de la 11 din care a obţinut un punct.

Părerile au fost împrărţiţe între invitaţii emisiunii. Vasile Miriuţă susţine că lovitura de la 11 metri trebuia acordată, deoarece fundaşul FCSB-ului nu a atins mingea. 

 

”Dawa îl loveşte, iar Popescu nu atinge mingea!”

”Dawa îl loveşte, iar Popescu dă în minge. Eu aşa văd. Dacă Dawa atingea mingea puţin ziceam nu, dar... nu atinge mingea. Popescu vrea să prelungească mingea pe spate...”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport. 

La meci au asistat peste 17.000 de spectatori. În clasament, FCSB ocupă locul 1, cu 51 de puncte, iar Farul este pe 5, cu 37 de puncte.

Pe locurile 2 şi 3 în Superliga sunt CFR Cluj şi Rapid, ambele cu câte 42 de puncte, dar despărţite de golaveraj.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele