Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Vasile Maftei, optimist, după eşecul cu UTA. ”Nu e nimic pierdut, pentru că bătălia finală o vom da în play-out”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 19 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19911212/1/maf.jpg

UTA Arad sparge seria rezultatelor negative, graţie unui succes pe terenul celor de la FC Voluntari, cu scorul de 1-0. Unicul gol a venit la ultima fază, fiind semnat de Erico da Silva, după un corner.

Vasile Maftei, fostul jucător al ilfovenilor, în prezent antrenor secund al lui Bogdan Andone a declarat că rezultatul este unul dezamăgitor, dar echipa sa se focusează pe play-out, acolo unde va face tot posibilul pentru a nu retrograda.

„E clar că suntem dezamăgiţi, pentru că în primele două meciuri din acest an am întâlnit două echipe cu care ne vom bate pentru evitarea retrogradării şi nu am obţinut niciun punct. Am pierdut după minutul 70 din faze fixe. Cred că lipsa de concentrare şi-a spus cuvântul. Nici UTA nu şi-a creat foarte multe ocazii, dar odată cu trecerea timpului au pus mai multă presiune pe noi. Asta e viaţa. Poate în alte meciuri am câştigat în ultimele minute, astăzi am pierdut.

Nu e nimic pierdut, pentru că bătălia finală o vom da în play-out. Sperăm să nu mai facem greşelile din această seară şi sperăm că se va întoarce şi norocul. Vom vedea, până la urmă Dumnezeu la va aşeza.

Important e să pregătim acum primul meci, cel cu FCSB. Nu e nimic pierdut, viaţa merge înainte. Nu putem face înmormântare pentru un singur meci. Eu cred că o vom scoate la capăt.

Cu siguranţă, vor mai veni jucători, suntem în căutări. Avem nevoie de un lot numeric şi calitativ. Deocamdată, ăştia suntem şi avem încredere în jucători”, a declarat antrenorul secund, după eşecul cu UTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele