Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă

Dinamo Publicat de Daian Cutu ieri, 23:36
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21739964/1/rapid-bucuresti-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-18-08-2024-2.jpg

 

Oţelul Galaţi a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Dinamo, într-un meci din etapa a zecea a Superligii.

Au marcat: Maciel ’22 / Selmani ’18 (penalty).

Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor”, a declarat că este mulţumit de jocul etalat de elevii săi în deplasarea de la Galaţi.

”În partea a doua am schimbat multe lucruri, am controlat meciul mai bine, am băgat şi nişte jucători tineri. Dacă vrem să fim oneşti, această remiză e rezultatul corect.

Jucătorii accidentaţi îşi vor reveni. Unii dintre ai au probleme pentru că au fost la naţionale, nici terenurile nu sunt grozave. Presiunea pe muşchi şi pe tendoane e mare. Trebuie să trecem de aceste momente, să supravieţuim până când toţi jucătorii vor fi apţi.

Îmi place să jucăm un fotbal frumos, dar fără luptă şi atitudine e imposibil să faci lucruri bune în fotbal. Toţi jucătorii au dat maximum şi asta le cer mereu”
, a spus Kopic, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele