Ultima oră
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

Claudiu Niculescu, învins de echipa la care a strălucit. ”Noi mergem acum pe drumul nostru”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 28 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21715786/1/fc-voluntari-dinamo-bucuresti-cupa-romaniei-betano-28-08-2024.jpg

Dinamo Bucureşti a învins miercuri seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia FC Voluntari, în play-off-ul Cupei României.

Dinamo a pierdut un jucător important încă din minutul 13, când Hakim Abdallah a fost faultat şi s-a accidentat grav la umăr. El a fost înlocuit şi transportat la spital. ”Alb-roşii” au marcat în minutul 24, prin Cătălin Cîrjan, care a înscris din careu.

Antrenorul ilfovenilor, Claudiu Niculescu, a declarat că este mulţumit de prestaţia elevilor săi.

”Noi mergem acum pe drumul nostru. E supărare, ne doream să mergem în grupe, dar atât s-a putut. Ne concentrăm pe campionat, avem un meci foarte greu sâmbătă la Metaloglobus. 

Important este că am făcut faţă în această seară. Cu brio, zic eu.  Sperăm să intrăm în pauza competiţională cu încă trei puncte. Nu va fi uşor, va fi foarte greu.

Principalul obiectiv în acest moment este să-i recuperăm pe toţi până sâmbătă, a fost un efort foarte mare.  Primul obiectiv e calificarea în play-off. După, vom vedea ce va fi.

Am spus-o şi înainte de meci, mereu când joc împotriva lui Dinamo e special. Eu cu Iulian Tameş şi cu Matache pe o bancă, pe cealaltă bancă, Florentin Petre. Revederea a fost foarte plăcută.

Se simte de pe margine că Dinamo este o echipă care are o încredere foarte mare”, a spus Niculescu, la final de meci, conform Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele