Ultima oră
Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia
Vladislav Blănuţă, transferat de Slavia Praga pentru 5 milioane de euro? Atacantul împrumutat la U. Cluj a impresionat Vladislav Blănuţă, transferat de Slavia Praga pentru 5 milioane de euro? Atacantul împrumutat la U. Cluj a impresionat
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii domină startul partidei VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, în direct la Prima Sport 1. Ciucanii domină startul partidei
Antrenorul celor de la RFS, în eroare! Ce a declarat înaintea partidei cu FCSB, din Europa League Antrenorul celor de la RFS, în eroare! Ce a declarat înaintea partidei cu FCSB, din Europa League
Mihai Teja, revenire de senzaţie pe banca tehnică! A semnat cu o cvintuplă campioană din Europa Mihai Teja, revenire de senzaţie pe banca tehnică! A semnat cu o cvintuplă campioană din Europa
Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea” Noua „perlă” a Rapidului l-a fermecat deja pe Viorel Moldovan: „Este febleţea mea”

Un fost antrenor la Dinamo ştie cum poate redresa Burcă echipa. ”Trebuie să-i înveţi şi ce juca Dan Petrescu”

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 3 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21370484/1/dinamo-1948-fc-unirea-dej-liga-2-casa-pariurilor-06-05-2023.jpg

Dinamo nu trece printr-o formă bună şi a ajuns la 8 meciuri consecutive fără victorie.

Aceste rezultate au început să nască temeri legate de o nouă retrogradare în rândul fanilor dinamovişti.

Ioan Andone a vorbit despre rezultatele trupei din "Ştefan cel Mare" şi speră că formaţia antrenată de Ovidiu Burcă va reuşi să se salveze de la retrogradare.

“E greu, foarte greu să ştii, chiar foarte dificil. Noi vorbim în context sportiv, pentru că din punct de vedere financiar am observat că progresează pas cu pas. Nu au venit să arunce cu bani, nu au venit cu 20 de milioane. Încetul cu încetul au ieşit din insolvenţă şi au apărut acţionari.

Probabil că îşi îndreaptă atenţia spre planuri viitoare, poate chiar vor lista clubul. În ceea ce priveşte aspectul sportiv, începutul a fost promiţător. Cu toate acestea, pe parcursul ultimelor 7-8 partide au marcat doar un gol contra CFR-ului.

Sportiv aici trebuie Ovidiu Burcă, chiar m-a bucurat dacă e adevărat că l-a luat lângă el pe Florin Marin să-l mai sfătuiască de una sau alta. Plus că au o relaţie bună de ani de zile. Cred că a făcut un lucru bun.

Mă bucur dacă ştirea este reală. Până la urmă ei au transferat jucători, însă jucătorii nu sunt 100%. Plus l-au pierdut pe Ghezali în începutul de campionat când totuşi au luat puncte. 

Nu mai e Ghezali din divizia B pentru că a crescut nivelul, nu mai e la fel. Trebuie puţin să resusciteze, să găsească şi alte variante. Joacă cu 3 fundaşi centrali, ei trebuie să joace şi în funcţie de adversari.

Nu poţi să te impui 100% împotriva tuturor echipelor. Domne sistemul meu, nu, trebuie să-i înveţi şi ce juca Dan Petrescu cu mingea a doua şi câştiga cu 1-0. Dinamoviştii tot aşteaptă rezultate să acumuleze puncte, nu să termine în primele 6.

Să acumuleze puncte. Asta e problema lui, până nu va câştiga 2-3 meciuri să le lege va avea probleme. Eu sper să scape de retrogradare, dar nu ştiu, nu pot să dau un verdict. Sper şi m-aş bucura dacă s-ar salva de la retrogradare.

Cu Bihor eu cred că Dinamo va câştiga. Va câştiga, cu toate că eu am văzut de 3-4 ori anul trecut FC Bihor pentru că a fost în serie cu Corvinul. Am văzut meciul de baraj, o echipă de copii crescută de Farcaş, un băiat foarte serios”, a declarat Ioan Andone pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele