Ultima oră
Gigi Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu şi a luat o decizie radicală, chiar cu o zi înaintea meciului cu PAOK Gigi Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu şi a luat o decizie radicală, chiar cu o zi înaintea meciului cu PAOK
Cartonaşul roşu primit de Bruno Fernandes la meciul Manchester United-Tottenham a fost anulat

Cartonaşul roşu primit de Bruno Fernandes la meciul Manchester United-Tottenham a fost anulat
Simona Halep va participa la Transylvania Open în 2025. Mesajul sportivei

Simona Halep va participa la Transylvania Open în 2025. Mesajul sportivei
Pep Guardiola, cucerit de fotbalistul lui Manchester City: ”A jucat la adevăratul său nivel!”

Pep Guardiola, cucerit de fotbalistul lui Manchester City: ”A jucat la adevăratul său nivel!”
OFICIAL | Fotbalistul cu 175 de meciuri în Bundesliga a semnat cu PAOK OFICIAL | Fotbalistul cu 175 de meciuri în Bundesliga a semnat cu PAOK
Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025! Simona Halep revine la Transylvania Open în februarie 2025!

Ultimă oră! IPJ Dolj confirmă. Dosar penal în cazul scandalului monstru în care Adrian Mititelu este implicat: "M-a lovit cu piciorul, m-a scuipat, mi-a spart ochelarii"

Superliga Publicat pe 17 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21495660/1/universitatea-craiova-fc-u-craiova-superliga-superbet-4-11-2023-1.jpg

Update ora 13:00

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a confirmat prin intermediul unui comunicat deschiderea unui dosar penal în contextul scandalului dintre Adrian Mititelu şi Bogdan Grigore.

"În cursul zilei de ieri, 16 februarie, în jurul orei 10.57, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe strada Sf. Dumitru, din municipiul Craiova, ar fi fost agresat de două persoane de sex masculin.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă, fiind lovit în zona feţei de un bărbat de 56 de ani, din municipiul Craiova.

Totodată, în altercaţie a intervenit un alt bărbat, de 45 de ani, din municipiul Craiova, care l-ar fi lovit pe bărbatul de 49 de ani în zona corpului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi ameninţare, desfăşurându-se activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul."

_________________________________________________________________

Informaţiile iniţiale

Adrian Mititelu este acuzat de patronul doljean, Bogdan Grigore, că l-a agresat pe acesta în toiul zilei, chiar în centrul oraşului.

Patronul celor de la FCU Craiova, care s-a ales cu o plângere la poliţie în urma acestei altercaţii, îşi dă cuvântul de onoare că a fost vorba doar de o îmbrânceală.

Scandalul ar fi avut loc vineri, 16 februarie, în faţa sediului oltenilor, pe motivul unei răzbunări. Adrian Mititelu susţine că avocatul l-a împins pe avocat pentru că i-ar fi jignit fiul pe Facebook, conform ProSport, însă Bogdan Grigore a declarat că patronul "juveţilor" s-a răzbunat pe el pentru că reprezintă în instanţă părţi cu care patronul lui FC U Craiova este în litigii.

Ce spune Bogdan Grigore

"A apărut Adrian Mititelu dintre nişte maşini din faţa clubului. A început să mă înjure, să-mi adreseze cuvinte şi expresii jignitoare.

Mi-a zis că l-am jignit pe Adrian Mititelu junior pe Facebook, după care totul a degenerat într-un conflict legat de litigiile în care eu reprezint o parte cu care dânsul e în conflict, mai exact cu familia dânsului.

Practic a fost doar un pretext, cel cu Adrian Mititelu junior. În realitate, dânsul de mult mă ameninţa pentru că îndrăznesc să-mi exercit profesia şi să reprezint în instanţă anumite părţi cu care dânsul e în conflict. Mi-a spart ochelarii, m-a scuipat, m-a înjurat, m-a ameninţat, m-a îmbrâncit.

M-a lovit de două ori cu palma peste faţă, m-a scuipat, mi-a luat ochelarii şi mi-a spart în cap. M-a lovit cu piciorul. Cred că unul din apropiaţii dumnealui, nici nu mai ştiu pentru că s-au desfăşurat evenimentele foarte repede, domnul Târcă, Gabi Blondu ştiu că i se spune.

(n.r. v-a lovit şi Gabi Blondul) Da, undeva cu piciorul, aşa, printre mai multe persoane, cred ca el m-a lovit cu piciorul. Da!

Sigur, am formulat plângere la Poliţie. Dosarul s-a înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, pentru ameninţare, lovire, distrugere şi ultraj”, a declarat avocatul Bogdan Grigore pentru Fanatik.

Varianta lui Adrian Mititelu

Vă spun exact ce s-a întâmplat, ca să nu existe alte discuţii. Am ieşit în faţa clubului şi l-am văzut acolo. El e un apropiat de-ai noştri. De trei ani vine la meciuri pe invitaţii de la noi, e fan al lui FCU Craiova.

Eu sunt mai vulcanic din fire şi am strigat spre el, eram supărat pentru că mi-a jignit familia. S-a luat de Adiţă pe Facebook, cu nişte mesaje foarte urâte. I-am reproşat că mi-a jignit familia.

I-am spus cum m-am purtat eu cu el şi cu familia lui şi cum m-a răsplătit el. Eu sunt oltean şi am gura mare, dar vă jur că nu l-am atins.

Nici vorbă de bătaie, nici vorbă de pumni sau de altercaţie. El venea spre mine şi spunea că nu e adevărat, că nu l-a jignit pe Adiţă, în timp ce eu dădeam să scot telefonul şi să-i arăt mesajele.

Când s-a apropiat prea mult l-am împins puţin să se îndepărteze, dar nici măcar nu pot să spun că a fost o îmbrânceală. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu a fost vorba de o bătaie sau altceva!

Cineva din club a ieşit la un moment dat şi s-a băgat între noi. Înţeleg că a făcut plângere la poliţie, dar nu stau acum să discut toate inepţiile unora sau altora”, a spus Adrian Mititelu, conform ProSport.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele