Ultima oră
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez

Tavi Popescu criticat pentru forma slabă. ”Trebuie să facă ceva, că nu e ok”. Jucătorul, sub aşteptări în acest sezon

FCSB Publicat pe 14 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21227126/1/popescu.jpg

Tavi Popescu a avut un sezon catastrofal la FCSB, după ce în stagiunea anterioară părea următorul jucător al ”roş-albaştrilor” care va pleca în afară în schimbul unei sume ameţitoare.

Octavian Popescu a fost de nerecunoscut în stagiunea recent încheiată, după ce Gigi Becali spunea în urmă cu un an ca va lua sume mari pe tânărul jucător. Prestaţiile slabe ale lui Tavi nu au trecut neobservate de Basarab Panduru.

”El anul trecut a marcat 10 goluri, Octavian Popescu, dar nu e cam greu? Nu e ca pe afară… să ajungi de la 4 la 10, apoi la 16. Popescu trebuie să facă ceva, că nu e ok anul ăsta.

Din play-off-ul sezonului trecut deja începuse. Sunt 50 de meciuri în care tu ai luat-o în jos în cam multe meciuri”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

Banda stângă a reuşit doar 4 goluri şi 7 assist-uri, în 49 de meciuri jucate în trocului lui FCSB, faţă de cele 10 reuşite şi 4 pase de gol, în 38 de partide din sezonul 2021/2022..

MM Stoica a găsit problema lui Tavi Popescu

Mihai Stoica, managerul lui FCSB a găsit o explicaţie pentru regresul jucătorului de 20 de ani.

”Dacă te uiţi la jucătorii lui City, nu prea sunt tatuaţi sau cu freză. Kalvin Phillips are freză, dar nu joacă, de Akanji şi de Ake nu mă iau. Asta e natura lor. Haaland are părul ăla, Foden şi-a făcut tăieturile alea şi nu joacă, stă rezervă.

Messi nu avea nici el tatuaj, dar şi-a făcut piciorul albastru atunci când a venit Neymar să nu rămână în spate. Dar nu l-a interesat. A continuat să joace foarte bine”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele