Ultima oră
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”

Sold out în sectorul fanilor României pentru partida cu Israel! Câte bilete s-au vândut

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 8 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21377063/1/romania-israel-preliminariile-c-e-2024-9-09-2023-2.jpg

Pe 18 noiembrie, de la 21:45, România întâlneşte Israel, în Ungaria, într-o partidă decisivă pentru calificarea la EURO 2024.

Duelul va fi în exclusivitate pe Prima TV.

Stadionul pe care se joacă partida are 3800 de locuri, iar Federaţia Israeliană a luat hotărârea să acorde României mai mult decât 5% din capacitate, atât cât este minimul impus de regulament.

462 de bilete au fost puse la dispoziţie suporterilor români, care au reuşit să facă sold-out în doar patru ore.

Cu patru partide rămase de disputat pentru Israel, trei pentru Elveţia şi două pentru România, naţionala noastră se află pe prima poziţie în grupă, cu 16 puncte. Elveţia are 15, iar Israel 11.

Înainte de partida împotriva României, Israel va juca şi restanţele cu Kosovo şi Elveţia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri