Ultima oră
Rapid mai dă o lovitură! Alex Dobre, prezentat oficial Rapid mai dă o lovitură! Alex Dobre, prezentat oficial
Eric de Oliveira ştie cine va câştiga campionatul! Surpriză mare: FCSB nu are nicio şansă

Eric de Oliveira ştie cine va câştiga campionatul! Surpriză mare: FCSB nu are nicio şansă
Reacţia lui Ianis Hagi după ce a  luat roşu la revenirea la Rangers! Fotbalistul a dat şi o pasă de gol înainte te să fie eliminat

Reacţia lui Ianis Hagi după ce a luat roşu la revenirea la Rangers! Fotbalistul a dat şi o pasă de gol înainte te să fie eliminat
Portarul titular al naţionalei Rusiei nu poate participa la meciurile echipei sale. Care este motivul Portarul titular al naţionalei Rusiei nu poate participa la meciurile echipei sale. Care este motivul
Federaţia Română de Fotbal, partener în implementarea „Twinning Project” cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor Federaţia Română de Fotbal, partener în implementarea „Twinning Project” cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor
Breaking News! Conducerea Rapidului i-a decis soarta lui Şumudică: ”Nu există!”

Breaking News! Conducerea Rapidului i-a decis soarta lui Şumudică: ”Nu există!”

Selecţionerul Israelului s-a enervat la conferinţa de presă dinaintea meciului cu România. ”Pe rând!”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 8 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21309493/1/hazan.jpg

România - Israel se va vedea în direct, pe Prima Tv, sâmbătă, de la 21:45. Partida poate fi urmărită şi online pe platforma PrimaPlay.ro. 

Mai mult decât atât, meciul dintre cele două echipe va putea fi urmărit şi pe site-ul Primsport.ro, în format video-text, unde vor putea fi văzute toate golurile şi tpate fazele spectaculoase. 

Meciurile care ne pot duce la Euro 2024 se văd la Prima TV. Susţinem Naţionala lui Edi Iordănescu iar în ziua meciului, pe 9 septembrie, televiziunile din Grupul Clever vor acorda spaţii ample partidei. Cu mic, cu mare, strigăm într-un singur glas “Hai, România!”

Pe Arena Naţională, pe 9 septembrie, de la 21.45, tricolori îşi joacă şansa de calificare la Euro 2024 şi milioane de români le vor face galerie în faţa micului ecran. În ziua premergătoare meciului, Prima TV, Prima News şi Prima Sport difuzează interviuri şi reportaje din cantonamentul Naţionalei.

Alon Hazan, selecţionerul Israelului, a avut o ieşire nervosă la conferinţa de presă, considerând dialogul decurge mult prea încep. Acesta se grăbea să ajungă la antrenamentul echipei sale, pe care trebuia să îl conducă.

”Pe rând! Poate aţi vrea să răspund în engleză, pentru a scurta şi a fi mai clar? Nu? Trebuie să înţelegeţi, îmi pare rău, dar în 15 minute ne începe antrenamentul. Dacă vreţi să antrenaţi în locul meu şi eu să rămân în sala de conferinţe, nu este nicio problemă!” a răbufnit selecţionerul Israelului la conferinţa de presă.

 

mail-share icon Email
viewscnt