Ultima oră
Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului! Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului!
VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului
Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia
Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”

Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”
VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet” VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet”
Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră

Portarul titular al naţionalei Rusiei nu poate participa la meciurile echipei sale. Care este motivul

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu astăzi, 18:46
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21757978/1/safonov.png

 

 

Portarul titular al echipei naţionale a Rusiei în ultimii trei ani, Matvei Safonov şi-a consolidat poziţia de numărul 1 în postul său, semnând în această vară cu Paris Saint-Germain. Cu toate acestea, el nu va face parte din echipă pentru meciurile din octombrie.

 „Nu există încă niciun meci confirmat, motiv pentru care nu l-am convocat”, a explicat Vitali Kafanov, antrenorul cu portarii al Rusiei.

Echipa naţională a fost exclusă din competiţiile internaţionale (Euro, Cupa Mondială, Liga Naţiunilor) de la invadarea Ucrainei în februarie 2022. Rusia joacă doar rar meciuri amicale şi încă nu se ştie dacă meciul cu Pakistanul, programat pentru 11 octombrie, va avea loc. Foarte puţini jucători ruşi care joacă în străinătate sunt convocaţi. Dar absenţa lui Safonov poate avea o cauză specială.

Portarul în vârstă de 25 de ani s-a căsătorit în 2021 şi a avut un copil în acelaşi an. În 2023, cuplul nu s-a despărţit în termeni buni. Soţia sa l-a acuzat de numeroase restanţe la pensia alimentară. Disputa a ajuns până la tribunalul din Moscova, iar pentru o perioadă Safonov a primit interdicţia de a părăsi Rusia. Acest lucru aproape că a împiedicat transferul său de la FC Krasnodar la PSG în iunie anul trecut.

Potrivit presei ruse, avocaţii lui Safonov l-au sfătuit pe acesta să nu călătorească în Rusia, deoarece cazul nu a fost încă complet soluţionat. Teama este că portarul va primi din nou interdicţia de a părăsi ţara, ceea ce l-ar împiedica să se întoarcă la Paris.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri