Ultima oră
Mihai Stoica, ironie la adresa unor persoane din fotbal! "Deştepţilor ăstora" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica, ironie la adresa unor persoane din fotbal! "Deştepţilor ăstora" | VIDEO EXCLUSIV
Stadion nou în SuperLiga României! Proiect de anvergură: ”Va avea 25.000 - 28.000 de locuri” Stadion nou în SuperLiga României! Proiect de anvergură: ”Va avea 25.000 - 28.000 de locuri”
Tentativă de şantaj la adresa familiei lui Michael Schumacher. Trei suspecţi, trimişi în judecată Tentativă de şantaj la adresa familiei lui Michael Schumacher. Trei suspecţi, trimişi în judecată
LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport. Bodo/Glimt a egalat, în urma unui contraatac perfect! Vezi programul complet al zilei LIVE VIDEO | Europa League se vede pe canelele Prima Sport. Bodo/Glimt a egalat, în urma unui contraatac perfect! Vezi programul complet al zilei
S-au convins de el după doar două meciuri! Ce au spus italienii despre Horaţiu Moldovan S-au convins de el după doar două meciuri! Ce au spus italienii despre Horaţiu Moldovan
Fotbalistul care nu ar semna niciodată cu FCSB! Costin Amzăr anunţă că nu trădează Dinamo Fotbalistul care nu ar semna niciodată cu FCSB! Costin Amzăr anunţă că nu trădează Dinamo

S-a dezlănţuit haosul la FCSB după încă un titlu pierdut. Jucătorii au vorbit cu Bănel Nicoliţă şi se întorc împotriva lui Becali: ”Vreau să plec. Dezastru!”

FCSB Publicat pe 30 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21213537/1/banel.jpg

Echipa Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă.

FCSB a încheiat campionatul pe locul secund, cu 46 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 5 în play-off, cu 38 de puncte.

FCSB a pierdut meciul decisiv din deplasare cu Farul Constanţa, scor 2-3, eşec care l-a dezamăgit în totalitate pe latifundiarul din Pipera. Patronul a anunţat plăcări în masă, dar în acelaşi timp vrea să întărească echipa. 

După ce campionatul pentru FCSB s-a terminat, Bănel Nicoliţă a făcut mai multe declaraţii. El susţine că a vorbit cu fotbalist de la FCSB despre atmosfera din interiorul echipei. Jucătorii de la FCSB dau vina pe Gigi Becali pentru schimbările pe care le-a făcut la pauza meciului cu Farul Constanţa. 

”Vreau să plec. Dezastru!”

”Am vorbit cu cineva de la FCSB după meciul cu Rapid. Mi-a spus nişte lucruri… Atmosfera este critică. Nu au putut să-şi revină după ce au pierdut campionatul.

Mi-a spus că au fost deranjaţi de schimbările de la pauza meciului cu Farul. Atmosfera nu e bună şi tot ce se întâmplă rău acolo e din cauza lui Gigi. Mi-a spus: 'Vreau să plec. Dezastru!'. Asta este”, a declarat Bănel Nicoliţă pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele