Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Rezultatele din ultima perioadă i-au pus capac. Mihai Teja nu mai este antrenorul celor de la FC Voluntari

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 22 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19742197/1/teja.jpg

Mihai Teja se pare că nu mai este antrenorul celor de la FC Voluntari. Cei de la DigiSport scriu că tehnicianul a ajuns la un acord cu conducerea asupra rezilierii.

Motivul deciziei sunt rezultatele slabe înregistrate de echipă în ultima perioadă, care face sărbătorile de iarnă pe locul 12, cu 15 puncte marcate.

„Prima dată trebuie să vorbim cu conducerea, să vedem dacă se vrea mai mult. O să ne aşezăm la masă, o să discutăm cu conducerea. E clar că totul depinde de bani, de buget. A fost un an special, greu. O să vedem în continuare ce obiectiv are FC Voluntari”, declara Mihai Teja, după meciul cu FC Botoşani, ultima partidă din acest an a ilfovenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele