Ultima oră
Simona Halep, prima reacţie după victoria de la Hong Kong Simona Halep, prima reacţie după victoria de la Hong Kong
A venit nota de plată! Pedeapsa primită de Dinamo după incidentele de la meciul cu Botoşani A venit nota de plată! Pedeapsa primită de Dinamo după incidentele de la meciul cu Botoşani
E gata! Cum a ajuns în Grecia, Becali a anunţat pe cine se bazează în meciul cu PAOK: ”El este baza!”

E gata! Cum a ajuns în Grecia, Becali a anunţat pe cine se bazează în meciul cu PAOK: ”El este baza!”
Gafa făcută de UEFA înaintea meciului PAOK - FCSB! Delegarea care nu trebuia să se întâmple Gafa făcută de UEFA înaintea meciului PAOK - FCSB! Delegarea care nu trebuia să se întâmple
Alcaraz a triumfat la China Open, după ce l-a învins pe liderul ATP Jannik Sinner pentru a treia oară în acest an Alcaraz a triumfat la China Open, după ce l-a învins pe liderul ATP Jannik Sinner pentru a treia oară în acest an
Simona Halep a revenit cu victorie după o pauză de patru luni şi jumătate. Fostul lider WTA este în turul doi la Hong Kong Simona Halep a revenit cu victorie după o pauză de patru luni şi jumătate. Fostul lider WTA este în turul doi la Hong Kong

Real Madrid - FC Barcelona 4-1. Vinicius şi Rodrygo i-au umilit pe catalani în Supercupa Spaniei

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21460868/1/profimedia-0837019349.jpg

Real Madrid a învins duminică seara, la Riad, scor 4-1, formaţia FC Barcelona, câştigând Supercupa Spaniei.

Atacantul Vinicius Junior a înscris trei din golurile madrilenilor.

Chiar dacă Barcelona a avut prima ocazie a meciului, Real a condus cu 2-0 în minutul 10, prin dubla lui Vinicius Junior. În min 12 Ferran Torres a trimis în bara transversală, balonul a ajuns la Lewandowski care a şutat, dar Lunin a scos extraordinar. Lewandowski se va revanşa în minutul 33, când va reduce diferenţa de  pe tabelă, dar catalanii nu au parte de mult timp să se bucure. În minutul 37 Araujo l-a faultat pe Vinicius Junior în careu şi acesta a realizat tripla, transformând penaltiul acordat.

Rodrygp a stabilit scorul final în minutul 64, din pasa lui Vincius Junior, iar Araujo a fost eliminat în minutul 71 spulberând speranţele unei reveniri catalane care ar fi ţinut, oricum, de domeniul fanteziei.

Real Madrid s-a impus cu 4-1, cucerind pentru a 13-a oară Supercupa Spaniei.

 

Xavi parcă a presimţit. ”Cred că trebuie să fim realişti”

Antrenorul Barcelonei a declarat înainte de El Clasico faptul că elevii săi sunt motivaţi să câştige din nou Supercupa în faţa Realului, dar a recunoscut că ”Los Blancos” traversează o perioadă mult mai bună faţă de echipa sa. 

”După cum vă puteţi imagina, sunt foarte motivat şi de abia aştept meciul. Ăsta e scenariul ideal pentru un fotbalist: să joci o finală de supercupă într-un El Clasico... De nebătut!

Trebuie să încercăm să jucăm la fel ca anul trecut. Să avem personalitate şi să dominăm prin posesie. Cred că trebuie să fim realişti şi să spunem că nu avem aceeaşi formă bună ca Real Madrid.

Dar e o finală şi totul e 50-50. Nu poţi prezice niciodată ce se va întâmpla”, a spus Xavi Hernandez, citat de Tuttomercatoweb.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri