Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Rapid, plângere penală împotriva fanilor FCSB! Motivul pentru care "giuleştenii" au ales să facă asta

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 7 nov 2023
mail-share icon Email

Clubul Rapid a făcut plângere penală împotriva fanilor FCSB. Motivul este că fanii "roş-albaştrilor" au afişat mesaje rasiste la partida din etapa precedentă.

”Clubul nostru a luat act cu consternare de afişarea în timpul partidei de duminică seară a unor mesaje rasiste cu trimitere directă la violenţă.

Fără a pune la îndoială proactivitatea organismelor disciplinare din domeniu, clubul Rapid a formulat astăzi şi o plângere penală cu privire la săvârşirea faptelor de instigare publică şi instigare la ură.

Această acţiune reprezintă o plasă de siguranţă întinsă de club în vederea tragerii la răspundere INDIVIDUALĂ a persoanelor vinovate de aceste fapte”, a anunţat Rapid, pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele