Ultima oră
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul
Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru
E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei

Marius Şumudică s-a convins de noua achiziţie de la Rapid: „Este cel mai bun atacant din România la ora actuală”

Rapid Publicat astăzi, 00:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21741975/2/rapid-bucuresti-universitatea-cluj-superliga-superbet-16-09-2024-1.jpg

 

 

Marius Şumudică a susţinut conferinţa de presă premergătoare confruntării cu Unirea Slobozia, ce va avea loc astăzi, de la ora 21:00. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante ale acestui duel pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Tehnicianul din Giuleşti a vorbit la conferinţă şi despre noile achiziţii ale Rapidului, Aaron Boupendza (28 de ani) şi Clinton N'Jie (31 de ani).

Chiar dacă transferurile celor doi fotbalitşi au fost finalizate, jucătorii nu pot debuta din cauza unor aspecte birocratice ce mai trebuiesc rezolvate. Şumudică speră ca totul să se rezolve până la meciul cu FC Botoşani, ce va avea loc pe 5 octombrie.

Marius Şumudică l-a lăudat pe Boupendza, pe care l-a comparat cu Cyril Thereau, fostul fotbalist de la FCSB din perioada 2006/2007. Antrenorul consideră că elevul său este cel mai bun atacant din România la ora actuală.

„Sper să-i am la Botoşani pe Boupendza şi pe Njie. Ei fac antrenament separat pentru că nu se află în lotul pentru jocul de mâine. Boupendza ar fi putut juca a doua zi după ce a venit. E pregătit fizic. Mi se pare un pic prea mult pentru a obţine permisul de muncă.

S-au dat toate documentele şi le-am depus. Poate va fi vreo surpriză să-i avem şi cu Galaţi. (n.r Boupendza) Este cel mai bun atacant din România la ora actuală. Se plătesc sume pe Bîrligea, Alibec, Munteanu, dar veţi vedea ce jucător e Boupendza când va păşi pe teren. Doar Thereau s-ar putea compara cu el", a spus Marius Şumudică, la conferinţa de presă.

  • 950.000 de euro e cota de piaţă a lui N'Jie, potrivit Transfermarkt 
  • 5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Boupendza, potrivit aceluiaşi site de specialitate
mail-share icon Email
viewscnt

Rapid

Ultimele articole Toate articolele