Ultima oră
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup

Premierul Ciucă, după medalia de aur câştigată de echipa de ştafetă la Campionatul Mondial de înot pentru juniori. ”Doresc să felicit echipa de aur a înotului românesc!”

Sporturi Publicat de Ovidiu Neacşu pe 31 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20841774/1/original-cosr-6.jpg

Premierul Nicolae Ciucă a felicitat, miercuri, ”echipa de aur a înotului românesc”, după ce David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu au câştigat medalia de aur în proba de 4x100 m liber, la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima, iar Popovici a stabilit un record al competiţiei, cu timpul 47.07 s.

”Doresc să felicit echipa de aur a înotului românesc. Este vorba, din nou, de campionul nostru David Popovici, de Alexandru Constantinescu, Ştefan Cosma şi Patrick Dinu, patru tineri care au făcut din nou ca simbolurile României să fie pe prima treaptă a podiumului”, a spus premierul în şedinţa de Guvern. ”Le mulţumesc şi îi felicit!”, a spus premierul Ciucă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele