Ultima oră
VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu VIDEO | Juncheng Shang l-a învins pe principalul favorit şi a câştigat turneul de la Chengdu
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă. Echipele de start
Emma Răducanu nu va evolua la China Open Emma Răducanu nu va evolua la China Open
VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin VIDEO | La aproape 36 de ani, croatul Marin Cilic scrie istorie în tenisul masculin
EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare! EXCLUSIV | Lista FIFA a arbitrilor români pentru sezonul viitor. Cele două nume noi, surprinzătoare!
FRF a luat decizia finală cu privire la ieşirea agresivă a lui Dorinel Munteanu! Ce riscă tehnicianul Oţelului FRF a luat decizia finală cu privire la ieşirea agresivă a lui Dorinel Munteanu! Ce riscă tehnicianul Oţelului

”Patronul-antrenor să mai treacă pe la cursuri. Jur că nu am auzit de Nordsjaelland. Nu însemnau nimic”. Ionel Ganea îl distruge pe Gigi Becali, după ce FCSB a fost eliminată din Conference League

FCSB Publicat pe 19 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21289032/1/ionel-ganea-voluntari.jpg

Echipa FCSB a pierdut joi seara, în deplasare, scor 0-2, meciul disputat în compania formaţiei daneze Nordsjaelland, în manşa a doua a turului al treilea preliminar din Conference League.

Pe stadionul Right To Dream Park, din Farum, bucureştenii au început bine, având ocazii de gol prin Florinel Coman şi Şut, apoi gazdele au pus stăpânire pe joc, ratând prin Ingvartse. A venit însă minutul 40, când Pantea a comis un fault în careu şi arbitrul Genc Nuza a dictat penalty. 

Ingvartsen a înscris şi danezii aveau 1-0 în minutul 43. Elias Charalambous l-a introdus în repriza secundă pe Compagno în locul lui Octavian Popescu, dar echipa sa a rămas în zece oameni după ce Vlad Chiricheş a primit al doilea galben şi, implicit, cartonaşul roşu după un fault la Diomande, în minutul 61. 

Târnovanu a scos în corner şutul din minutul 68 al lui Ingvartsen. Tot Târnovanu a avut o intervenţie foarte bună în minutul 72 şi încă una, la Villadsen, în minutul 74. Însă dominarea cvasi-totală a danezilor a fost concretizată de Ingvartsen, în minutul 85, care a stabilit scorul final, 2-0, şi bucureştenii sunt eliminaţi din cupele europene.

După meci, Ionel Ganea a oferit mai multe declaraţii. Fostul jucător a aruncat vina pe Gigi Becali şi susţine că implicarea lui a făcut ca FCSB să piardă calificarea. 

Ganea susţine că nu a auzit în viaţa lui de echipa din Danemarca. El spune că eliminarea ar putea fi şi un avantaj, deoarece FCSB se poate concentra pe campionat. 

”De Steaua îmi pare rău că a a fost eliminată de Nordsjaelland. Nici n-am auzit de ei. Jur! Când jucam eu, nu însemnau nimic în fotbal. 

Atât au putut. Acum, se vor concentra pe campionat. Poate fi un avantaj pentru ei. O explicaţie pentru înfrângerea lor din Danemarca e că a greşit Gigi Becali formula. Patronul-antrenor să mai treacă pe la cursurile de antrenori. Ăsta e riscul patronului-antrenor. Uneori îi iese, alteori nu”, a declarat Ionel Ganea, pentru sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele