Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

O nouă plecare de la FC Voluntari! După ce s-au despărţit de Eric, ilfovenii au mai renunţat la un alt fotbalist străin

FC Voluntari Publicat pe 11 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19872994/1/kocic.jpg

FC Voluntari anunţă încheierea raporturilor contractuale, pe cale amiabilă, cu jucătorul Milan Kocici.

Fundaşul stânga sloven, în vârstă de 30 de ani, a sosit la formaţia ilfoveană în luna iulie a anului 2019, când a semnat un contract pe doi ani, şi a evoluat pentru FC Voluntari în 21 de partide.

El şi-a început cariera la Gorica şi a mai jucat de-a lungul carierei la Triestina, TSV Hartberg, Rudar Velenje, NK Aluminiij, Bohemias 1905 şi Panionios.

FC Voluntari a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Eric de Oliveira.

Antrenorul ilfovenilor, Bogdan Andone a explicat despărţirea de brazilian, care s-a datorat unor probleme medicale.

"A fost o discuţie mai complexă, el e într-o perioadă după accidentare, mai necesită timp revenirea lui, din păcate nu ne permitem luxul de a aştepta.

Avem nevoie de puncte, avem nevoie ca jucătorii care sunt să fie 100% şi din punct de vedere medical, şi din punct de vedere mental
În cazul în care aş fi avut o ofertă, aşa cum am mai avut să plec în Cipru, ar fi fost unul dintre jucătorii pe care mi-aş fi dorit să-i iau cu mine."
, a spus Bogdan Andone.

Jucătorul brazilian, în vârstă de 35 de ani, a devenit cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 in tricoul echipei FC Voluntari, marcând golul cu numărul 65 pe prima scena a fotbalului românesc în partida cu FC Hermannstadt din data de 22.02.2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele