Ultima oră
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”

Nicolo Napoli ar putea reveni în Superligă! Posibila destinaţie nu este FCU Craiova

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21378055/1/fc-u-craiova-fcsb-superliga-superbet-13-11-2022-1.jpg

Numele lui Nicolo Napoli este asociat în fotbalul românesc cu FCU Craiova. Italianul a avut nu mai puţin de 9 mandate la formaţia din Oltenia, iar acum s-ar putea întoarce în Superligă, însă posibila destinaţie nu este formaţia din Bănie.

Pe lângă numeroasele experienţe la Craiova, Napoli le-a mai antrenat, în România, pe FC Braşov, Astra, Turnu Severin şi Poli Iaşi.

Rămas fără antrenor după plecarea lui Dan Alexa, Valeriu Iftime este în căutarea unui nou tehnician, iar italianul este una dintre variante.

Patronul de la FC Botoşani a declarat că cineva i l-a propus pe Napoli, dar nu se grăbeşte să ia o decizie.

"Vreau să nu mă mai grăbesc şi să nu îl mai iau pe primul servit, aşa cum s-ar spune. Sunt în căutări, primesc mesaje şi propuneri de la unul şi altul, dar cred că timp de o lună o să merg cu Patache. Mi-a fost propus şi Nicolo Napoli printr-un mesaj dat de cineva, dar nu m-am decis dacă e cazul să îl contactez, deoarece nu mă mai grăbesc.

Suntem într-o situaţie foarte proastă şi vreau să văd ce poate să repare Patache. Însă, e foarte clar că pe Patache îl pot ţine în postura asta doar o lună. Voi analiza bine toate variantele pe care le am pe listă şi voi începe apoi negocierile clare" a spus Valerie Iftime, conform ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele