Ultima oră
Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian! A trecut după un meci maraton de locul 10 WTA Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian! A trecut după un meci maraton de locul 10 WTA
VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute
WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba
Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United
EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul” EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul”
Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor” Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor”

MM Stoica vrea o schimbare în regulament: "Dan Petrescu are dreptate!"

FCSB Publicat pe 4 feb 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21005775/1/noname.jpg


Mihai Stoica face front comun cu Dan Petrescu şi cere schimbarea regulamentului în ceea ce priveşte numărul maxim de jucători pe care o echipă îi poate trece pe foaia oficială a unui meci din SuperLigă.
 
Rivalul Petrescu a fost primul care s-a plâns de faptul că are mulţi jucători pe care trebuie să-i lase în afara lotului pentru partidele din SuperLigă, iar discursul lui SuperDan a fost preluat şi de către managerul general al vicecampioanei. Stoica a oferit exemplul concret al situaţiei de dinaintea derby-ului cu CFR, unul în care FCSB ar fi vrut să vină la Cluj cu mai mult de 20 de jucători. De ce? Pentru a le oferi tinerilor fotbalişti din lotul lui Pintilii ocazia de a lua pulsul unui meci puternic, cu miză, la o vârstă fragedă:
 
"Avem 18 jucători valizi pentru deplasarea asta. Nu vor veni Şerban, care s-a accidentat, şi suspendaţii Dawa şi Coman. Avem 18 jucători de câmp şi doi portari. Sunt 20 în total. Ăsta e numărul maxim pe care-l putem pune pe listă la un meci oficial. Şi noi dorim să avem mai mult de 20 de jucători pe lista unui meci. Cum au italienii. Măcar 23 să avem.Petrescu are dreptate.
 
Am vrea să avem jucători tineri pe bancă. E extraordinar pentru un copil de 16 ani să fie pe bancă lângă un jucător cunoscut. Nu putem. De ce? Nu am nicio idee. Nu sunt locuri suficiente pe bancă? Pot sta şi în spatele băncii. Trebuie făcut ceva. 
 
La noi, deşi în cupele europene se pot încălzi toţi jucătorii de pe bancă, se pot încălzi doar 3. Am avut probleme pentru că preparatorul fizic nu avea voie să acompanieze jucătorii la încălzire. Aşa era regula în România, dar dincolo nu era regula asta. Ar trebui să fim mai flexibili", a spus Stoica, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele