Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Mihai Teja a răbufnit, după remiza cu FC Botoşani. ”Prima dată trebuie să vorbim cu conducerea, să vedem dacă se vrea mai mult”

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 21 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19740888/1/teja.jpg

FC Botoşani a terminat la egalitate duminică, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, duminică, pe teren propriu, cu FC Voluntari, în etapa a 15-a, ultima rundă a turului şi a anului, în Casa Liga 1.

Antrenorul ilfovenilor a declarat imediat după finalul partidei că este nemulţumit de bugetul pe care il asigură conducerea şi că în pauza de iarnă va avea o discuţie pentru remedierea situaţiei. Cei de la Voluntari sunt unele din formaţiile din Casa Liga 1 care primesc sprijin consistent de la autorităţile locale.

„Prima dată trebuie să vorbim cu conducerea, să vedem dacă se vrea mai mult. O să ne aşezăm la masă, o să discutăm cu conducerea. E clar că totul depinde de bani, de buget. A fost un an special, greu. O să vedem în continuare ce obiectiv are FC Voluntari”, a declarat Mihai Teja, la flash-interviuri.

FC Voluntari face sărbătorile de iarnă pe locul 12, cu 15 puncte marcate.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele