Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Mihai Rotaru i-a ironizat pe „tricolorii” FCSB-ului

Superliga Publicat pe 13 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21666624/1/rps5470a-1.jpg

Universitatea Craiova a debutat în noul sezon al Superligii cu o remiză pe terenul celor de la Hermannstadt.

La finalul meciului, Mihai Rotaru a analizat duelul de la Sibiu şi este de părere că absenţa titularilor a fost decisivă în rezultatul de aseară.

”Nu pot să fiu fericit dacă nu am marcat. Este un pas în plus faţă de sezonul trecut pentru că anul trecut am pierdut la Sibiu. Am jucat fără cinci potenţiali titulari. Screciu, Anzor, Baiaram, Mitriţă şi Bancu. (n.r.-Bancu) A venit deja la lot, dar avea nevoie de vacanţă. Altfel, ar fi fost o suprasaturaţie fizică”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Totodată, patronul trupei din Bănie nu s-a putut abţine şi i-a „înţepat” pe fotbaliştii de la FCSB care au fost la EURO 2024.

”Cei de la FCSB au jucat mai puţin” , a mai spus Rotaru.

Alexandru Mitriţă, ironizat după ce a fost rezervă la Craiova

Din anumite motive, Alex Mitriţă a fost lăsat pe bancă pentru partida cu echipa din Sibiu, chiar dacă în sezonul trecut a fost cel bun jucător al oltenilor. 

Mitriţă a intrat pe teren în minutul 60, dar nu a reuşit să aducă victoria echipei, iar Craiova a plecat acasă doar cu un punct. 

După meci, experţii Prima Sport au încercat să identifice motivul pentru care Mitriţă a fost lăsat pe banca de rezerve. 

”Până la urmă, a făcut un pas înainte că a fost lăsat pe bancă. Puţin mai devreme a fost lăsat acasă. Deci, Costel Gâlcă a fost mai elegant decât Iordănescu”, a spus Constantin Zotta, în direct la Prima Sport

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele