Ultima oră
Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii” Horaţiu Moldovan i-a fermecat pe italieni după o nouă prestaţie solidă: „Fabulos! A meritat toţi banii”
VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene VIDEO | Probleme în Ghencea! Jandarmii au dat cu gaze lacrimogene
CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat CSM Bucureşti, victorie chinuită cu Podravka. Crina Pintea s-a accidentat
VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start VIDEO | Momente emoţionante în Ghencea! Ciprian Tătăruşanu a dat lovitura de start
LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat LIVE VIDEO | FCSB - Petrolul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Mihai Popescu a fost eliminat
MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV MM Stoica, extrem de deranjat de situaţia gazonului din Ghencea: „Am senzaţia că sunt porţiuni unde este vopsită iarba” | VIDEO EXCLUSIV

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova: „Noi suntem all-in”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 12 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21699838/1/rps5470a-1.jpg

Universitatea Craiova a învins în deplasare, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Imediat după meci, Mihai Rotaru a anunţat că mai vrea să aducă întăriri în Bănie şi a dezvăluit că s-a aflat în negocieri cu un fotbalist din Portgualia, care până la urmă a ales drumul Turciei.

„Avem speranţă. Vrem să mai aducem unu sau doi jucători. Are frâiele în mână Costel Gâlcă. El găseşte cele mai bune soluţii.

Oshima, Paradela, Mora au fost aduşi de el. Gâlcă a văzut 50 de atacanţi în toată perioada asta. Am vrut un atacant portughez din China, dar a plecat în Turcia.

Noi suntem all-in când vine vorba să luăm un jucător. Sperăm să găsim cea mai bună soluţie”, a declarat Mihai Rotaru la Digi Sport.

Alex Mitriţă, elogia de MM Stoica în direct 

Ambele goluri ale Craiovei au fost marcate de Alexandru Mitriţă care a ajuns la borna de 4 goluri marcate în 5 etape în acest sezon, devenind golgheterul campionatului.

Pe lângă cele două goluri marcate, fotbalistul şi-a mai creat şi alte ocazii periculoase, fiind cel mai bun jucător de pe teren.

La finalul partidei de la Sf. Gheorghe, MM Stoica a lăudat evoluţia lui Mitriţă şi a declarat că în momentul în care extrema oltenilor se află într-o formă de zile mari este foarte greu să câştigi împtotriva Craiovei.

„Universitatea Craiova a reuşit să aibă forţa să revină deşi ratase două ocazii monumentale la 1-0. A avut şi Sepsi ocazii, poate chiar mai multe, dar mult mai clare au fost cele ale Craiovei.

Când ai un jucător în zi de graţie şi jucătorul se cheamă şi Alexandru Mitriţă, atunci e foarte complicat să câştigi, pentru că Mitriţă a făcut o partidă extraordinară. Parcă vedeam un jucător din altă ligă apărut în România.” , a declarat MM Stoica, la emisiunea Fotbal Show de pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt