Ultima oră
Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat” Daniel Bîrligea îşi merită banii! ”Am luptat cu toţii şi Dumnezeu ne-a ajutat”
Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu PAOK. "Ferguson e mai puternic decât Lucescu" Gigi Becali, prima reacţie după victoria cu PAOK. "Ferguson e mai puternic decât Lucescu"
Chelsea, victorie cu multe goluri în duelul cu Gent. Rezultatele de joi din Conference League Chelsea, victorie cu multe goluri în duelul cu Gent. Rezultatele de joi din Conference League
Încă un meci de coşmar pentru Manchester United. ”Diavolii” au avut 2-0 cu Porto în Europa League Încă un meci de coşmar pentru Manchester United. ”Diavolii” au avut 2-0 cu Porto în Europa League
FCSB a obţinut o sumă impresionantă după startul perfect din Europa League FCSB a obţinut o sumă impresionantă după startul perfect din Europa League
VIDEO | PAOK Salonic - FCSB 0-1. Cu un om în minus, campioana României obţine un succes istoric VIDEO | PAOK Salonic - FCSB 0-1. Cu un om în minus, campioana României obţine un succes istoric

”Mi se pare că transferul lui Moldovan la Atletico este peste cel al lui Drăguşin La Tottenham!”. Verdict surprinzător după mutările celor doi români | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 22 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21469136/2/befunky-collage-5.jpg

Horaţiu Moldovan va pleca la Atletico Madrid, după ce clubul spaniol i-a achitat clauza de 800.000 de euro şi s-a înţeles cu jucătorul.

Partida câştigată de Rapid cu 4-3 în faţa lui FCU Craiova a fost cel mai probabil ultimul meci pentru Horaţiu Moldovan în tricoul giuleştenilor, înainte de plecarea la clubul madrilen.

Echipa antrenată de Diego Simeone va rămâne fără portar de rezervă după plecarea lui Ivo Grbic în Premier League, iar Horaţiu Moldovan a fost transferat pentru a-i fi rezervă lui Oblak, cel mai probabil.

Horaţiu Moldovan este pe punctul de a semna cu Atletico Madrid, iar giuleştenii vor obţine suma de 800.000 de euro, care reprezintă clauza de reziliere a contractului portarului.

Radu Drăguşin a ajuns în Premier League şi a debutat, duminică, pentru Spurs. Ange Postecoglou l-a introdus pe finalul partidei terminate de Tottenham la egalitate, 2-2, cu Manchester United.

Adrian Falub şi Vasile Miriuţă au analizat transferurile jucătorilor români care s-au produs în ultimul timp. Falub consideră că mutarea lui Horaţiu Moldovan la Atletico ar fi chiar mult mai importantă decât cea a lui Radu Drăguşin la Londra. 

”Mi se pare că transferul lui Moldovan la Atletico este peste cel al lui Drăguşin La Tottenham!”

”Apărat foarte bine, mai ales la echipa naţională. Normal că te duci la Atletico, în primul rând, după lasă că vine şi echipa naţională. Nu puteai să rămâni la Rapid, să te gândeşti că joci la vară la echipa naţională. Nu ai cum să faci asta, când vine Atletico. Şi dacă venea la Basel trebuia să plece. Aici ai contract 4-5 ani”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport. 

”Mi se pare cel mai important transfer făcut de noi. Mi se pare Atletico, peste Spurs. Ca nume, ca importanţă. Când te cheamă Atletico Madrid, nu te mai gândeşti dacă joci la echipa naţională sau nu. Poate să apere în cupă”, a spus Adrian Falub, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele