Ultima oră
OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere OFICIAL | Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Polonezul a revenit din retragere
CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern CSM Bucureşti i-a administrat Gloriei Bistriţa prima înfrângere a sezonului intern
FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima FCSB, decizie finală în privinţa lui Lukasz Zima
Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO Vasile Miriţă a numit ţeapa etapei din Superliga. „Nu mă aşteptam la asta” | EXCLUSIV VIDEO
EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge" EXCLUSIV | Vasile Miriuţă l-a pus la zid pe un fost mare jucător! "E inadmisibil. Bea de stinge"
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!

Marco Odermatt a câştigat cursa în care marele său rival a suferit un accident grav

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21460057/1/odermatt.jpg

Marco Odermatt a câştigat celebra coborâre de la Wengen, în cadrul Cupei Mondiale de schi alpin.

În faţa propriilor fani, elveţianul a fost mai rapid cu 0.59 secunde decât francezul Cyprien Sarrazin. Podiumul a fost completat de veteranul italian Dominik Paris.

Accident groaznic suferit de Aleksander Aamodt Kilde. Starul Cupei Mondiale de Schi Alpin a fost transportat cu elicopterul la spital

 

Schiorul norvegian Aleksander Aamodt Kilde, numărul 2 mondial în ultimele două ierni, s-a accidentat grav, sâmbătă, în timpul coborârii de la Cupa Mondială de la Wengen, în Elveţia.

Dublu câştigător în staţiunea elveţiană anul trecut, Kilde a căzut după mai bine de două minute de efort la finalul coborârii, înainte de a se opri în gard. Imaginile televizate au arătat cum norvegianul urla de durere în timp ce paramedicii îi aplicau un garou la genunchiul drept.

Cursa a fost întreruptă, schiorul fiind evacuat cu un elicopter. Câştigător al globului de cristal în 2020, Kilde a terminat pe locul 3 în prima coborâre de la Wengen, joi, şi pe locul 3 în super-G, vineri.

În vârstă de 31 de ani, câştigătorul Cupei Mondiale din 2020 suferise deja o accidentare gravă la genunchi în ianuarie 2021.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele