Ultima oră
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă
Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”

Turcii s-au săturat de Denis Drăguş: ”Zero pase lungi, zero pase si zero pase-cheie. A afectat echipa!”
Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez Ce lovitură încasează Real Madrid! Kylian Mbappe s-a accidentat şi e OUT! Cât va lipsi superstarul francez

”Mai vrem să mai luăm unul de acolo, care e tot ortodox”. Gigi Becali menţine politica de transferuri strictă la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 20 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21232895/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-4.jpg

Siyabonga Ngezana (25 de ani) este primul fundaş pe care FCSB îl transferă în această vară.

  • 600.000 de euro este suma de transfer pe care o va plăti Gigi Becali pentru serviciile lui Siyabonga Ngezana, conform Gazetei Sporturilor.

Becali nu s-a grăbit să arunce cu banii în privinţa salariului lui Ngezana. Cei de la Fanatik scriu că noul venit la FCSB va fi remunerat cu 10.000 de euro pe lună, departe de cel mai bine remunerat din lot, Florinel Coman, care încasează 30.000 de euro pe lună.

Omul de afaceri a dezvăluit că fotbalistul a fost descoperit de impresarul Florin Vulturar şi studiat de MM Stoica.

Pentru Becali a contat decisiv faptul că fundaşul este de religie creştin-ortodoxă. Patronul de la FCSB mai are în plan să ia un jucător din Africa.

 

"Hai să vă spun cum e treaba cu ăsta. L-a găsit Vulturar, l-a văzut, l-a văzut şi MM, l-a studiat. Mi-a zis: 'Gigi, pare prea bun, nu ştiu cum de nu l-a luat nimeni pe ăsta. Hai să-l verificăm, că e prea bun'. Apoi am văzut că a pus el pe Instagram nu ştiu ce din Matei.

Înseamnă că e ortodox. Am zis 'Imediat luaţi-l, nu contează cât costă!'. L-am luat mai mult pentru că e ortodox de-al meu. Am dat 500.000 (n.r. – de euro), 700.000, nici nu ştiu.

Mai vrem să mai luăm unul de acolo, care e tot ortodox. I-am zis lui MM: 'Fă-mi o echipă numai cu negri ortodocşi' (n.r. - râde). Îi aduc la FCSB, îi fac fotbalişti"
, a explicat Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele