Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Mai multe delegaţii intenţionează să aducă aparate mobile de aer condiţionat în satul olimpic

JO 2024 Publicat de Daian Cutu pe 22 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40227/21639037/1/jo-aer.jpg

Apartamentele care îi vor găzdui pe sportivi în perioada Jocurilor Olimpice de la Paris nu sunt dotate cu aer condiţionat, în încercarea de a se asigura sustenabilitatea evenimentului mondial. Cu toate acestea, unele delegaţii plănuiesc să îşi menţină sportivii la răcoare prin mijloace proprii, relatează Le Figaro.

Delegaţiile vor face orice pentru ca sportivii lor să rămână la răcoare în această vară. Şi asta în ciuda obiectivelor de mediu ale Jocurilor Olimpice de la Paris 2024. Comitetul de organizare a evenimentului mondial doreşte nişte Jocuri "verzi şi durabile", cu o amprentă de carbon redusă în comparaţie cu Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Acesta este motivul pentru care camerele sportivilor nu sunt dotate cu aer condiţionat.

Pentru a compensa această lipsă, satul olimpic are peste 8.000 de ventilatoare şi un sistem de conducte de răcire sub podele. De asemenea, apartamentele sunt echipate cu podele reversibile care produc căldură iarna şi frig vara.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2024

Ultimele articole Toate articolele