Ultima oră
Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul
Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea
Încă un club din Liga 2 are probleme mari. ”Este o situaţie foarte grea” Încă un club din Liga 2 are probleme mari. ”Este o situaţie foarte grea”
RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB
Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga

Jigniri între Becali şi Răchită: ”Eşti prea prost, bă!”

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 11 aug 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21282041/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-7.jpg
Gigi Becali şi Valeriu Răchită au avut un dialog aprins. Finanţatorul FCSB s-a enervant pentru că fostul fotbalist s-a luat de Meme Stoica, iar de aici până la jigniri a mai fost doar un pas conform Fanatik.
 
Răchită: „Nici nu ştii ce înseamnă ironic.”
 
Becali: „Tu eşti ironic ca făptură!”
 
Răchită: „Unde aţi învăţat-o domnule Becali pe asta, la Jilava?”
 
Becali: „Vai de capul tău! Vezi-ţi bă de treaba ta! Bă ţărănoiule, nici nu ar trebui să vorbeşti! L-am lăsat în pace şi tot a comentat, tot a comentat. Ţărănoi prostovan, văd că este obraznic deja, se crede comentator.”
 
Răchită: „Ştiţi care este diferenţa dintre noi doi? Aţi făcut şcoala la Rahova, eu la Prahova. Aţi scris mai multe cărţi decât aţi citit.”
 
Becali: „Păi, da, am scris, că tu eşti prea prost, bă! Eşti prea ţărănoi!”Gigi Becali şi Valeriu Răchită au avut un dialog aprins. Finanţatorul FCSB s-a enervant pentru că fostul fotbalist s-a luat de Meme Stoica, iar de aici până la jigniri a mai fost doar un pas.
 
Răchită: ”Nici nu ştii ce înseamnă ironic.”
 
Becali: ”Tu eşti ironic ca făptură!”
 
Răchită: ”Unde aţi învăţat-o domnule Becali pe asta, la Jilava?”
 
Becali: ”Vai de capul tău! Vezi-ţi bă de treaba ta! Bă ţărănoiule, nici nu ar trebui să vorbeşti! L-am lăsat în pace şi tot a comentat, tot a comentat. Ţărănoi prostovan, văd că este obraznic deja, se crede comentator.”
 
Răchită: ”Ştiţi care este diferenţa dintre noi doi? Aţi făcut şcoala la Rahova, eu la Prahova. Aţi scris mai multe cărţi decât aţi citit.”
 
Becali: ”Păi, da, am scris, că tu eşti prea prost, bă! Eşti prea ţărănoi!”
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri