Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Jenni Hermoso a fost audiată la Madrid, în cazul Rubiales

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 2 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21448798/1/rub.jpg

Jenni Hermoso, care a fost sărutată cu forţa de preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, la 20 august, a fost audiată, marţi dimineaţă, de judecătorul însărcinat cu acest caz la Audiencia Nacional din Madrid.

Ea a ajuns în jurul orei 10.00 la tribunal, îmbrăcată cu un palton de culoare gri. Zâmbind, ea a salutat presa adunată în faţa clădirii, dar nu a făcut nicio declaraţie.

Mult aşteptata audiere a internaţionalei spaniole (33 de ani, 102 selecţii, 51 de goluri) a fost programată iniţial pentru 28 noiembrie, dar a fost amânată din cauza programului încărcat. Campioana mondială a depus plângere împotriva lui Luis Rubiales în septembrie.

Acuzat de "agresiune sexuală" şi de infracţiunea de "constrângere" pentru că ar fi exercitat presiuni asupra jucătoare şi a celor din jurul său, Rubiales fusese deja audiat de judecător în aceeaşi lună. De atunci, i s-a interzis să se apropie la mai puţin de 200 de metri de Jennifer Hermoso.

La câteva zile după incident, Rubiales s-a referit la acesta ca la un "mic sărut consensual" şi a susţinut că a obţinut permisiunea jucătoarei înainte de a o săruta. Noua jucătoare de la Tigres (Mexic) a negat acest lucru, spunând că "s-a simţit vulnerabilă şi victima (...) unui act impulsiv şi sexist, nepotrivit şi fără niciun consimţământ din partea (ei)".

Rubiales a demisionat în cele din urmă la 10 septembrie. De atunci, el a fost suspendat pentru trei ani din toate activităţile legate de fotbal de către FIFA, o decizie la care va face apel.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri