Ultima oră
Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian! A trecut după un meci maraton de locul 10 WTA Victorie uriaşă pentru Jaqueline Cristian! A trecut după un meci maraton de locul 10 WTA
VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute VIDEO | FC Argeş - Corvinul, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru gazde, în primele minute
WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba WADA a făcut apel la TAS în cazul Jannik Sinner şi cere o suspendare a numărului 1 mondial. Despre cât timp este vorba
Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United Ole Gunnar Solskjaer a scos totul la iveală! Ce s-a întâmplat după revenirea Cristiano Ronaldo la Manchester United
EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul” EXCLUSIV | Unde se poate face diferenţa în derby-ul Manchester United - Tottenham. „Dacă va reuşi să profite de asta, poate câştiga meciul”
Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor” Marele merit a lui Şumudică! Neil Lennon nu a făcut asta. „Face parte din fişa oricărui antrenor”

Infirmeria celor de la FCSB creşte. ”S-a accidentat la antrenament acum două zile”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21005918/1/fcsb.jpg

CFR Cluj – FCSB, partidă din runda a 24-a a SuperLigii României, e LIVE pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 21:00. În ultimul meci direct, de pe Arena Naţională, ardelenii s-au impus la limită, 1-0, în decembrie anul trecut.

Team managerul celor de la FCSB a dezvăluit că Mihai Pintilii nu va putea conta pe fundaşul lateral Sorin Şerban, accidentat recent.

”Avem 18 jucători de câmp valizi pentru deplasarea asta. Nu vor face deplasarea Şerban, care s-a accidentat la antrenament acum două zile, şi suspendaţii Coman şi Dawa”, a spus MM Stoica, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

Pe lista indisponibililor se mai adaugă suspendaţii Dawa şi Coman.

În acest moment, diferenţa de puncte dintre cele două echipe este de nouă puncte, CFR Cluj având 50 de puncte, iar FSCB numai 41.

Omrani a intrat în dizgraţia lui Becali

Patronul Gigi Becali a hotărât să îl scoată din lot pe Billel Omrani, fotbalist pe care l-a adus greu la echipă, pe care îl dorea de foarte mult timp.

Becali a luat această decizie, conform GSP, pentru că nu e mulţumit de modul în care a evoluat în partida cu Farul, de runda trecută, pierdută, dar şi atitudinea pe care o afişează atacantul la antrenamente a forţat această decizie.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele