Ultima oră
Costel Căşuneanu, performanţă remarcabilă: pentru a patra oară consecutiv podiumul final de la viteză în coastă Costel Căşuneanu, performanţă remarcabilă: pentru a patra oară consecutiv podiumul final de la viteză în coastă
Mircea Lucescu a ales lotul pe care se va baza în partida cu Lituania! Un singur jucător e OUT Mircea Lucescu a ales lotul pe care se va baza în partida cu Lituania! Un singur jucător e OUT
Darius Olaru sau Alex Mitriţă? Adrian Mutu a ales fotbalistul anului în Superliga: „E cel mai complet” Darius Olaru sau Alex Mitriţă? Adrian Mutu a ales fotbalistul anului în Superliga: „E cel mai complet”
Neymar, aproape de revenirea pe teren după un an de pauză Neymar, aproape de revenirea pe teren după un an de pauză
LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00! Se joacă cu calificarea pe masă LIVE TEXT | România U21 - Elveţia U21, astăzi, de la ora 19:00! Se joacă cu calificarea pe masă
LIVE TEXT | Lituania - România, astăzi, de la ora 21:45. "Tricolorii" continuă drumul spre Liga B LIVE TEXT | Lituania - România, astăzi, de la ora 21:45. "Tricolorii" continuă drumul spre Liga B

Hatayspor s-a retras din campionatul Turciei, ca urmare a cutremului de luni

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 9 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21012798/1/profimedia-0752506209.jpg

Preşedintele Asociaţiei Cluburilor din Turcia a anunţat retragerea din Super Lig a celor de la Hatayspor, ca urmare a celor două cutremure extrem de puternice, care au afectat ţara luni dimineaţa.

Oficialul a punctat că şi cei de la Gaziantep vor să ia această decizie, dar deocamdată nu au depus documentele pentru a părăsi prima ligă.

"Hatayspor ne-a trimis o notificare. Ei ne-au notificat că nu vor juca meciurile din acest sezon. Dacă şi Gaziantepspor vrea să se retragă din campionat, vom juca în 17 de echipe anul viitor.

Noi trebuie să suportăm împreună povara financiară a acestor două cluburi. Totul se va finaliza până pe 11 iunie, pentru că există şi o finală Champions League. Poate că vor mai trebui adăugate două-trei etape. Majoritatea contractelor jucătorilor expiră pe 31 mai.

Există cluburi şi în ligile inferioare, deci misiunea Federaţiei este foarte dificilă. Vom continua să jucăm după pauză. O să jucăm 3-4 etape. Mai sunt şi meciuri europene, asta este o problemă, dar va trebui să o rezolvăm"
, a declarat Ali Koc, conform celor de la Diken.

  • Hatayspor se afla pe locul 14 în campionat, cu 23 de puncte.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele