Ultima oră
Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă Jucătorul de la FCSB care a fost scos de pe listă
"Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa "Foarte pasionat, muncitor şi motivator”. Grameni, fascinat de modul în care Şumudică pregăteşte echipa
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | EUROGOL Constantin Budescu! Execuţie magistrală din marginea terenului în disputa cu FC Botoşani
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2, în direct la Prima Sport 1. Matricardi deviază în proprie poartă

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău 2-2, în direct la Prima Sport 1. Matricardi deviază în proprie poartă
VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni VIDEO | Chindia - Ceahlăul 0-1. Puncte extrem de preţioase obţinute de moldoveni
Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League Alina Peşu va arbitra în preliminariile UEFA Women’s Champions League

Gloria Buzău este pe ultimul loc în clasament, iar Andrei Prepeliţă a vorbit: ”Nu mă îngrijorează situaţia!”

Gloria Buzău Publicat pe 26 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40347/21713650/1/dinamo-bucuresti-gloria-buzau-superliga-superbet-2-08-2024-1.jpg

Universitatea Cluj a câştigat, luni seară, în deplasare, scor 2-0, întâlnirea cu formaţia Gloria Buzău, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii.

La Buzău, primul gol al meciului a venit după o fază din minutul 22 la care Ferraresso l-a faultat în careu pe Ovidiu Bic, arbitrul Horia Mladinovici a dictat penalti şi şi-a păstrat decizia după consultarea VAR. Dan Nistor a transformat în minutul 27 şi a deschis scorul, iar Mamadou Thiam a înscris în minutul 43, stabilind scorul pauzei, 2-0 pentru clujeni.

După pauză nici una dintre echipe nu a mai marcat, oaspeţii s-au mulţumit cu scorul de pe tabelă, în timp ce buzoienii au încercat, dar nu au fost capabili să pună în pericol poarta lui Gertmonas. Budescu a încercat să înscrie de la mijlocul terenului, în minutul 85, şi Gloria Buzău – Universitatea Cluj s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, 2-0.

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău sunt lideri în clasament, cu 15 puncte şi fără înfrângere, în timp ce Gloria Buzău are cinci puncte şi este ultima în ierarhia Superligii.

La finalul meciului, antrenorul de la Buzău, Andrei Prepeliţă, a oferit mai multe declaraţii.

Trebuie să ţinem capul sus şi să continuăm să muncim. Mergem pe principiile noastre în continuare.  Pe viitor lucrurile se vor îmbunătăţi. Jucătorii nu au fost 100% din punct de vedere fizic, la început de campionat. Tavares şi Ion Gheorghe şi-au intrat acum în ritm.

Eu zic că o să ne revenim. Am luat două goluri din nişte greşeli.

Îmbucurătoare e revenirea lui Dragoş Grigore, ca fundaş central. Poate ca moral, era bine să luăm puncte astăzi (n.r. luni), dar nu mă îngrijorează situaţia din clasament.

Campionatul e lung. Dar se vor mai produce schimbări în clasament. Legat de transferuri, lista de achiziţii e închisă momentan”, a declarat Andrei Prepeliţă, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Gloria Buzău

Ultimele articole Toate articolele