Ultima oră
Un jucător în vârstă de 15 ani a murit în urma unei încăierări la un meci în Paraguay Un jucător în vârstă de 15 ani a murit în urma unei încăierări la un meci în Paraguay
Un important om de afaceri vrea să preia un club de tradiţie. ”Echipa este pe un drum bun” Un important om de afaceri vrea să preia un club de tradiţie. ”Echipa este pe un drum bun”
Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce transferuri doreşte la iarnă. ”Să se poată dezvolta la noi” Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce transferuri doreşte la iarnă. ”Să se poată dezvolta la noi”
Ben Yedder a scăpat de arestul preventiv în aşteptarea procesului pentru agresiune sexuală Ben Yedder a scăpat de arestul preventiv în aşteptarea procesului pentru agresiune sexuală
Ar trebui să se retragă Cristi Săpunaru? A oferit un răspuns fără să stea pe gânduri Ar trebui să se retragă Cristi Săpunaru? A oferit un răspuns fără să stea pe gânduri
Mai rău de atât nici că se poate! Încă o lovitură dură încasată de Ianis Hagi la Rangers Mai rău de atât nici că se poate! Încă o lovitură dură încasată de Ianis Hagi la Rangers

A fost încălcat protocolul VAR la meciul dintre Gloria Buzău şi Oţelul Galaţi? "N-are voie" | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe sâmbătă, 21:21
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21733181/1/gloria-buzau-otelul-galati-superliga-superbet-14-09-2024.jpg

 

 

Gloria Buzău şi Oţelul Galaţi au remizat, scor 0-0, sâmbătă seară.

În minutul 90+1, Nikola Stevanovic a fost eliminat de către centralul Găman, după ce l-a lovit pe Dragoş Albu la un corner. Jucătorul formaţiei gălăţene avea deja un cartonaş galben şi după aproape un minut de la incident l-a primit pe al doilea.

Prezent în studioul emisiunii Fotbal Show, Bogdan Cosmescu a remarcat un aspect interesant. Cei din camera VAR nu au voie să intervină la acordarea cartonaşelor galbene, iar comentatorului i s-a părut că centralul Găman a primit indicaţia de a-l elimina pe Stevanovic în cască. Totuşi, chiar dacă e vorba de o eliminare, deşi decizia lui Găman a fost de a acorda al doilea galben, arbitrul ar fi trebuit să facă semn-ul de VAR sau să fi mers la marginea terenului să revadă faza, dacă a primit o indicaţie în cască.

"Şi de ce îi dă, că îi dă după o perioadă lungă de timp. E, ok, dar care e treaba? Ce i-a zis în cască? Înseamnă că e VAR dacă i-a zis în cască.

Are voie să sufle VAR-ul? VAR-ul nu are voie. Atenţie, durează până îl elimină. Dacă oprea aici jocul şi dădea ... în orice caz, bun joc, e exact ce trebuie ca să simţi că progresezi", a declarat Bogdan Cosmescu la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele