Ultima oră
FCSB, făcută de râs în presa din străinătate de către un om de fotbal! "Cerşesc" FCSB, făcută de râs în presa din străinătate de către un om de fotbal! "Cerşesc"
VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | FC Bihor - Steaua 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme pentru Rapid! Un jucător ar putea fi suspendat pentru 8 etape Probleme pentru Rapid! Un jucător ar putea fi suspendat pentru 8 etape
MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani MotoGP revine în Ungaria după 33 de ani
Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis Akanji l-a confundat pe Bernando Silva cu un arbitru asistent din cauza echipamentului special pentru trupa Oasis
Costel Pantilimon a câştigat la TAS! Suma pe care o va încasa fostul portar Costel Pantilimon a câştigat la TAS! Suma pe care o va încasa fostul portar

Un fundaş lateral este alegerea Gloriei Buzău pentru a întări defensiva

Gloria Buzău Publicat de Daian Cutu ieri, 20:54
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40347/21737431/1/profimedia-0864554727.jpg

Fundaşului lateral Alessandro Ciranni (28 de ani) a fost prezentat oficial de Gloria Buzău. ”Lanterna roşie” din Superliga speră să întărească prin această mutare compartimentul defensiv.

Ciranni a venit din postura de liber de contract, după ce s-a despărţit de formaţia belgiană Zulte Waregem.

”Bine ai venit, Alessandro Ciranni. Gloria Buzău a reuşit să obţină semnătura fundaşului Alessandro Ciranni, jucător în vârstă de 28 de ani care a evoluat ultima oară la Zulte Waregem, în Challenger Pro League din Belgia.

Cu o înălţime de 1,72 m, fundaşul belgian cu origini italiene s-a remarcat prin calităţile sale tehnice şi versatilitatea în defensivă, având şi o experienţă considerabilă în ligile din Belgia şi Olanda. De-a lungul carierei sale, a evoluat pentru echipe precum Zulte Waregem, Royal Excel Mouscron şi Fortuna Sittard.

Acesta poate evolua atât ca fundaş lateral, cât şi ca aripă dreaptă. Alessanro Ciranni are şi patru meciuri sub tricolorul ţării sale, toate la echipa de tineret. În sezonul 2023-2024, Ciranni a jucat 24 de meciuri în Challenger Pro League (a doua ligă din Belgia), contribuind cu un gol şi patru pase decisive la evoluţia echipei sale, acumulând un total de 1.888 minute pe teren.

A mai avut sezoane unde a evoluat constant în Jupiler Pro League (prima ligă belgiană), cu 27 de meciuri în 2022-2023 şi 31 de meciuri în 2020-2021. De asemenea, a mai evoluat în prima ligă din Olanda, acolo unde a bifat 17 partide”
, au anunţat buzoienii.

Ciranni a mai trecut în carieră pe la: Genk U21, MVV Maastricht, Fortuna Sittard şi Mouscron.

mail-share icon Email
viewscnt

Gloria Buzău

Ultimele articole Toate articolele