Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Gigi Becali şi Mihai Stoichiţă au avut un schimb dur de replici. Patronul FCSB a comparat FRF cu Comitetul Central din perioada comunistă. "Suntem Ceauşescu şi dacă Pârvulescu zice ceva, îl dau afară"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21378096/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-10.jpg

Mihai Stoichiţă şi Gigi Becali au avut, astăzi dimineaţă, un schimb dur de replici.

Mărul discordiei a fost felul cum gestionează FRF unele probleme, inclusiv regula U21, de care patronul FCSB este total nemulţumit. Dialogul a fost loc la Fanatik.

“Faci parte dintr-o asociaţie care te reprezintă internaţional printr-o echipă naţională. Prin produsul brut al societăţii tale comerciale. Societatea ta, cum e şi a lui Gică Hagi, la fel, vă admir foarte mult pentru academii, pentru tot ceea ce faceţi.

Produsele astea pe care le faceţi voi, le scoatem în relief prin echipele naţionale şi tu prin echipa ta de club, când te duci în cupele europene. Le scoatem în evidenţă, în momentul în care îl afişezi într-o echipă naţională. Tu îl produci şi îţi mulţumim pentru asta”, a spus Mihai Stoichiţă.

“Băi, Stoichiţă, hai să îţi spun că tu nu cunoşti lege şi nu cunoşti constituţie”, l-a acuzat Gigi Becali pe directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal.

“Eu nu trebuie să ştiu constituţia pe din afară, trebuie să respect principiile ei”, a fost răspunsul lui Mihai Stoichiţă.

“Trebuie să ai înţelegere la asta. Nu mă poţi obliga pe banii mei să faci ce vrei tu. Eu sunt obligat să intru într-o asociaţie care se numeşte FIFA, UEFA, FRF. Iar FRF este membră în FIFA şi UEFA, şi ea trebuie să respecte regulile alea.

Pe mine poţi să mă obligi ce scrie acolo şi ce te obligă ăia pe tine să faci. Nu să pui tu ceva în plus pe care nu îl are nimeni. Nu are nimeni aşa ceva. Dacă era legal şi drept avea. Dacă era drept, făcea Ungaria. Ungaria ce a făcut? Le-a dat bani să facă. Nu. că voi sunteţi stăpâni. Hai, că nu are rost să discutăm”, a continuat patronul de la FCSB.

“În Ungaria e altceva. Primesc bani de la guvern. Noi nu primim, ne autofinanţăm. Această autofinanţare ne ajută să organizăm tot ce organizăm în România, din punct de vedere”, a mai răspuns directorul tehnic FRF.

“Şi dacă vă autofinanţaţi, mă obligaţi pe mine, care am societate comercială. Eu înţeleg ce zici tu. ‘Pentru că putem, pentru că suntem în România. Noi venim şi suntem Ceauşescu şi facem ce vrem noi’. Voi cam aşa sunteţi.

‘Noi la comitetul central suntem Ceauşescu şi dacă Pârvulescu zice ceva, îl dau afară’. Înţelegi? Cam aşa sunteţi voi. Asta e o chestie, şi nu vreau să jignesc pe nimeni, ori nu te ajută mintea, ori te ajută mintea şi ai tiranie. ‘Da mă, ştiu că nu e legal, dar eu pot să încalc şi legea. Că aşa vreau eu'”, a răbufnit latifundiarul din Pipera.

“Asta cu încălcatul legii să ştii că nu există” a fost răspunsul lui Stoichiţă.

 Chiar şi aşa, Gigi Becali a insistat: “E, cum să nu fie încălcarea legii, întreabă avocaţii”.

“În organizaţia asta, din care faci şi tu parte, am luat de comun acord, acum 3 sau 4 ani, legea cu U21”, a continuat directorul tehnic FRF.

Astfel, patronul celor de la FCSB susţine că nu este deranjat de legea U21, ci de principiul acesteia: “Păi ce. Eu din totdeauna am spus că pe mine nu mă afectează şi nici acum nu mă afectează. Doar că nu e în regulă ca principiu. Eu am înfiinţat academia ca să scot jucători, nu pentru regulă”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri