Ultima oră
RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB RFS, măcinată de accidentări înaintea meciului cu FCSB
Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti Victoria cu Slobozia vine la pachet cu o primă mărită pentru rapidişti
Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga Comisia de Disciplină a sancţionat două cluburi după ultima etapă din Superliga
Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie Alcaraz speră că Nadal nu îşi va încheia cariera după faza finală a Cupei Davis, în noiembrie
Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”

Borcea se ia la trântă cu FCSB: ”Am scris istorie în fotbalul românesc!”
Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă Damien Dussaut a semnat. Fotbalistul va evolua la o echipă din Superligă

Gigi Becali, interesat de un jucător pus pe liber de UTA Arad

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 11 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21223815/1/benzar.jpg

Gigi Becali caută soluţii pentru postul de fundaş dreapta. A apărut o variantă surprinzătoare: Romario Benzar (31 de ani), ce s-a despărţit recent de UTA Arad.

Benzar a mai jucat în carieră la FCSB, de unde a plecat în 2019 la Lecce, pentru suma de 2 milioane de euro. Cei de la AS.ro scriu că Gică Hagi vrea să ”îl sufle” pe fundaş rivalilor.

Farul a intrat în cursa pentru jucătorul format la academia clubului, iar sursa mai sus citată scrie că Benzar se află şi pe radarul celor de la Ferencvaros, o echipă cu pretenţii mari din campionatul Ungariei.

Suma pe care Becali trebuie să o achite pentru atacantul dorit la FCSB şi a luat o decizie pe loc

 

500.000 de euro este suma pe care trebuie să o plătească Gigi Becali către Universitatea Cluj pentru a realiza la FCSB transferul atacantului Mamadou Thiam, în vârstă de 28 de ani.

Becali refuză să achite această sumă, deoarece o consideră prea mare pentru un fotbalist căruia îi expiră contractul în anul 2024, informează Gazeta Sporturilor.

Latifundiarul l-a desemnat pe agentul Florin Vulturar, finul său, să negocieze o sumă de transfer mai mică. ”Am avut o discuţie cu conducerea Universităţii şi o să mai vorbesc cu jucătorul, cu impresarul lui”, a spus Vulturar.  

Gigi Becali a renunţat deja la aducerea lui Arnold Garita, supărat de faptul că vârful camerunez nu acceptă salariul de 20.000 de euro pe care i l-a propus.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele