Ultima oră
Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin Campioana CSO Voluntari, debut cu înfrângere pe teren propriu în Divizia A la volei feminin
Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid
Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”

Ultimă oră! Andrei Raţiu, direct la un grand din La Liga! Anunţul făcut în Spania: ”Un transfer imediat!”
VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi VIDEO | Arsenal - Southampton 3-1. ”Tunarii” au avut o tresărire de orgoliu după ce au fost conduşi
VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola VIDEO | Manchester City - Fulham 3-2. Succes cu mari emoţii pentru Pep Guardiola
VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi 2-0, la Prima Sport 1. Start de meci perfect pentru gazde VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi 2-0, la Prima Sport 1. Start de meci perfect pentru gazde

Gigi Becali, despre faza controversată din Sepsi - CFR Cluj. ”Mai aveau puţin şi scoteau din nou mingea din poartă”

Superliga Publicat pe 18 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21428238/1/becali.jpg

Sepsi OSK a învins duminică seara, scor 2-1, formaţia CFR Cluj, în etapa a 20-a din Superligă, astfel că FCSB s-a distanţat la 8 ”lungimi” în fruntea clasamentului.

Unul dintre momentele importante ale partidei disputate duminică a fost golul lui Damaşcan, validat de către cei din cabina VAR şi despre care, ulterior, Vassaras, preşedintele CCA, a spus că a fost marcat din offside.

Gigi Becali a comentat faza controversată din meciul ardelenilor şi a făcut referire la meciul din urmă cu două etapa cu CFR, când FCSB-ului i s-a anulat golul marcat de Coman, în urma unui fault făcut de Creţu. 

"Eu am declarat că va face Dumnezeu dreptate. Am zis: ‘O să facă Dumnezeu dreptate’. Şi aseară a făcut-o şi mai bine la ce s-a întâmplat cu Sebastian Colţescu. Nu ni s-au luat două puncte? Cum să anulezi golul şi să scoţi mingea din poartă?

Aseară mai aveau puţin şi scoteau din nou mingea din poartă. ‘Domne, că e ofsaid’. În primul rând, uită-te bine acolo. Este adevărat că jucătorul e în ofsaid, dar nu aţi luat momentul când dă mingea”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Andrea Mandorlini, iritat când a fost întrebat de demiterea sa

Andrea Mandorlini este în continuare încrezător că nu va fi demis de la CFR Cluj, deşi fosta campioană a României a ajuns la al 5-lea meci fără victorie în Superligă şi la a 7-a partidă fără succes incluzând două remize în Cupa României.

Tehnicianul italian se consideră un antrenor inteligent şi contestă că rezultatele la CFR Cluj ar fi slabe, negăsind un motiv întemeiat să fie demis din funcţie.

”Este greu de explicat, e greu de vorbit după acest meci. Am avut şansa de a face 2-0. Am suferit puţin, am condus cu 1-0, dar am făcut două greşeli şi am pierdut. Trebuie să ne îmbunătăţim compartimentul ofensiv pentru că golurile noastre sunt marcate de mijlocaşii centrali.

Am făcut multe greşeli în atac când puteam face 2-0. Consider că sunt un antrenor inteligent. De ce să fiu demis? Cine spune că rezultatele au fost proaste? Tu? Acum suntem foarte dezamăgiţi de acest rezultat, dar contează foarte mult următorul meci cu U Cluj”, a declarat Andrea Mandorlini după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele