Ultima oră
Emil Săndoi ştie de ce a fost răpus de Dan Petrescu: ”Trebuia să facem asta!”

Emil Săndoi ştie de ce a fost răpus de Dan Petrescu: ”Trebuia să facem asta!”
Dan Petrescu a ieşit la atac după victoria cu Poli Iaşi: ”CFR are zero penalty-uri primite până acum!”

Dan Petrescu a ieşit la atac după victoria cu Poli Iaşi: ”CFR are zero penalty-uri primite până acum!”
Everton – Newcastle 0-0. Remiza nimănui în Premier League Everton – Newcastle 0-0. Remiza nimănui în Premier League
VIDEO | Real Valladolid – Rayo Vallecano 1-2. Andrei Raţiu a contribuit la un gol al învingătorilor VIDEO | Real Valladolid – Rayo Vallecano 1-2. Andrei Raţiu a contribuit la un gol al învingătorilor
MM Stoica a numit reuşita anului în fotbalul românesc: „Ăsta e gol care candidează la premiul Puskas!” | EXCLUSIV MM Stoica a numit reuşita anului în fotbalul românesc: „Ăsta e gol care candidează la premiul Puskas!” | EXCLUSIV
VIDEO | Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Baiaram egalează VIDEO | Oţelul Galaţi - Universitatea Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Baiaram egalează

Dan Şucu îi strică planurile lui Neluţu Varga! Jucătorul dorit cu insistenţă de CFR Cluj, la un pas să semneze cu Rapid

Superliga Publicat astăzi, 20:23
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21755833/1/461874489-955407963292903-5719894166738785892-n.jpg

 

 

Alexandru Dobre (26 de ani) a fost dorit cu insistenţă în ultimul timp de CFR Cluj.

Mijlocaşul român este liber de contract de la finalul lunii august, după ce a părăsit echipa de primă ligă din Portugalia, Famalicao.

Deşi în ultimele zile, transferul lui Alex Dobre la CFR Cluj părea doar o formalitate, acesta urmând să efectueze vizita medicală şi să semneze, se pare că mutarea sa în Gruia a picat.

Conform Digi Sport, Rapid se află în pole-position pentru semnătura fotbalistului care a bifat două prezenţe la echipa naţională a României. Sursa menţionată anterior notează că motivul pnetru care Alex Dobre ar prefera să semneze cu trupa din Giuleşti este reprezentat de o rudă care este antrenor în cadrul clubului, la centrul de copii şi juniori.

Ba mai mult, mijlocaşul lateral s-a antrenat în cursul zilei de sâmbătă la baza de pregătire a Rapidului, alături de ruda sa.

Chiar dacă perioada de transferuri s-a încheiat în Superliga, Alex Dobre poate semna cu Rapid deoarece este un jucător liber de contract.

A evoluat la Jocurile Olimpice şi a fost dorit de Edi Iordănescu

În vara lui 2021, după ce Dobre a jucat pentr România la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Iordănescu Junior, proaspăt venit la FCSB, s-a gândit la transferul mijlocaşului care abia retrogradase cu Dijon în liga secundă din Franţa. În cele din urmă, fiul lui Anghel Iordănescu a renunţat la ideea de a-i propune lui Gigi Becali transferul lui Dobre:

"Edi dorea să-l aducă la FCSB. Era pe lista lui când a venit la noi. Alex tocmai jucase cu naţionala olimpică la Tokyo, a fost titular în toate cele trei meciuri de la Olimpiadă pentru tricolori, iar Edi a dorit să mai revadă o dată prestaţiile sale.

A stat şi a făcut o analiză completă, după care a renunţat să-l mai propună lui Gigi pentru transfer. Probabil că, sportiv, nu l-a convins. Alex tocmai retrogradase cu Dijon în liga a doua", susţine o sursă apropiată de FCSB, pentru cei de la Fanatik.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele