Ultima oră
CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni CFR Cluj, test utila cu divizionara secundă Unirea Ungheni
”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an ”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an
EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate” EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate”
Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan
VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans VIDEO | Gloria Bistriţa - Podravka 25-29. A patra înfrângere pentru ardelence în Liga Campionilor! Croatele au avut şi 12 goluri avans
Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi” Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi”

Gestul ireal la care a recurs o femeie, pentru a-şi împiedica iubitul să meargă la un meci din Ligue 1

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21099971/1/ligue-1.jpg

O tânără a sunat la poliţie şi a alertat-o în mod fals că iubitul ei, care pleca la Marsilia pentru a asista la un meci cu Troyes, are o bombă. Ea a procedat astfel pentru a-l împiedica pe bărbat să meargă la meci, relatează La Depeche, potrivit RMC Sport.

“Iubitul meu este în autobuz cu o bombă. Vrea să arunce totul în aer în Marsilia”, a spus tânăra de 23 de ani la telefon.

Numărul de telefon al femeii a fost identificat, iar forţele de ordine s-au prezentat la domiciliul tinerei, la Colomiers, în appropiere de Toulouse. Rapid, poliţiştii au constatat că femeia minţise.

“El voia să o încurajeze pe Olympique Marseille, iar eu voiam ca el să rămână cu mine”, a explicat femeia.

Ea va trebui să dea socoteală în faţa procurorilor pentru alerta falsă. În plus, iubitul ei, în vârstă de 29 de ani, şi-a continuat drumul şi a asistat la meci.

Duminică, Marseille a învins cu scorul de 3-1 Troyes, în etapa a 31-a din Ligue 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele