Ultima oră
VIDEO | Krim Ljubliana - CSM Bucureşti 29-31. Portarul Moreschi a făcut minuni în poarta ”tigroaicelor” VIDEO | Krim Ljubliana - CSM Bucureşti 29-31. Portarul Moreschi a făcut minuni în poarta ”tigroaicelor”
VIDEO | Cipru - România, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima TV. Echipele de start VIDEO | Cipru - România, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima TV. Echipele de start
CFR Cluj, test util cu divizionara secundă Unirea Ungheni CFR Cluj, test util cu divizionara secundă Unirea Ungheni
”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an ”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an
EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate” EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate”
Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan

Denis Alibec, optimist înainte de meciul cu Cipru. ”Să ne obişnuim cu statutul de favoriţi”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu astăzi, 18:42
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21763515/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024.jpg

 

 

Cipru şi România se întâlnesc, astăzi, de la ora 21:45, în Nations League. Meciul va fi în direct la Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, golurile şi cele mai importante faze vor putea fi vizionate pe site-ul PrimaSport.ro.

Înaintea partidei de astăzi, România ocupă prima poziţie în Grupa 2 din Liga C, cu şase puncte după două meciuri. "Tricolorii" au câştigat duelul cu Kosovo, scor 3-0, şi partida cu Lituania, scor 3-1.

Atacantul Denis Alibec a prefaţat duelul de sâmbătă seara. Acesta a punctat că naţionala lui Mircea Lucescu va juca doar la victorie şi a evidenţiat statutul de favoriţi al ”tricolorilor”.

”Va fi un meci greu pentru că jucăm la ei acasă, sunt o echipă puternică, sunt agresivi, dar zic că dacă vom juca ca primele două meciuri, vom câştiga. Peste tot unde mergem, suporteri sunt alături de noi într-un număr foarte mare, le mulţumim şi sperăm să nu-i dezamăgim.

Avem încredere în echipa noastră, va trebui să ne facem jocul nostru şi să nu le dăm nicio şansă de a marca. Vom merge să câştigăm ambele meciuri, ăsta e obiectivul, vom vedea ce va fi.

Acum trebuie să ne obişnuim cu statutul de favoriţi pentru că în grupa aceasta cred că suntem favoriţi şi trebuie să demonstrăm că merităm să câştigăm grupa”, a punctat atacantul naţionalei.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri